Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:) "Retro trka", u organizaciji SKI Kluba ZOI’84, bit će održana danas na olimpijskoj planini Bjelašnici, s početkom u 20.00 sati. A MOZETE SE PRIJAVITI danas do 16.00 sati ili sutra od 16.00 do 19.00 sati Jade moj koji profesionalizam
mene interesuje, pošto je utrka danas, 20:00, a ja ne mogu poslati svoje prijave danas do 16.00 sati ali se mogu sutra prijaviti od 16.00 do 19.00 sati u ciljnoj kući Benetton, da li se mogu takmiciti danas , a prijaviti sutra :)
Da li mogu ligure, sot sam se 78 spustao niz Bistrik, potkovane lastrom kod majstor Atifa.???
Hajd sve to, ali utrka danas, a prijavit se može danas do 16 ili SUTRA od 16 do 19h?
Ziku Pere sto je duhovit
NEMOJTE TAKO, PA IPAK SE USPJELO NAPRAVITI OD BJELASNICE NESTO. ETO NA PRIMJER - SELAFIJSKO IZLETISTE. DODUSE VISE HIN JE LJETI NEGO ZIMI, JER MOMENTALNO STEDE ZA LIGURE. PA KO PRODJE "TREBEVIC KUP" U LIGURAJU NASTAVLJA DALJE TAKMICENJE NA BJELSANICI. POBJEDNIK AUTOMATSKI PREDSTAVLJA 23,58% F BiH NA SLEDECOJ ZIMSKOJ OLIMPIJADI U ARANZMANU ZEMALJA ISLAMSKE KONFERENCIJE.
apsolutno si upravu...na znam kako na Bjelašnici nemaju smisla...od takve planine napravili čisti promašaj...
ZOI je smiješan Bjelašnica izgeda još uvijek iz 1984 godine mrzim čete ali je Jahorina 10 puta bolja realno