Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20 godina hoće da produže trosjed do međustanice. Pa da su svaki dan zavrnuli jedan šaraf, bio bi trosjed do Trnova. Nego heliodrom vučica, razvaljena žica od 34 marke i samo je podmazuju..koji su to jadovi. A povećali bi posjetu 300 %...sada 4 staze, a sa međustanicom i kombiniranjem bi ih bilo 10..Jahorina glupa jašta...20 autobusa svaki vikend.ccc
Ma i Jahorina u problemima.Eno ne mogu da puste vertikalu ka vrhu vec par dana iako je napadalo snijega, znam da je extra prhki snijeg i tesko ga je urediti ali nisu jedini centar koji ima te probleme i ne moze se to koristiti kao izgovor.
penzioneri će na skijanje dok legne mirovina.
pusite ku*** balije i SDA niste liftove od rata mjenjali, sve ste pokrali...ne pada mi na pamet cekati po 2h lift
Slazem se sa svime, osim ovo da mi puse k, to je gay!
hajmo u planine..............tamo neeema zime :)
ugostitelji trljaju ruke sa sloganom dabogda napodo 2 metra
Šta zna klixovac šta je -22°C, to nigdje ne mrda iz kuće
Za dva dana ce biti metar snijega