Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kultura iznad svega! i naravno pohvale za akciju!
vise para skupljeno nego na glamuroznom BH BALU. svaka cast.
istinu zboris. porazavajuca je cinjenica da zbog \"gospode\" koja trazi gratis ulaznice za humanitarni koncert, istih nece biti dovoljno u prodaji za one koji iste zele platiti. sve same face i velikani...
Svaka cast organizatoru, ali je meni porazno da se pored ovoliko \"gospode\" skupi samo 10.000.Ocito da je kod prisutnih motiv bio da se vide, a ne da poloze koji dinar (ovo me podsjeca na BH Bal koji je odron). Nazalost, nasa realnost.
Svaka čast za Aukciju al malo su skupili Bolje da su održale Humanitarni koncert više bi bilo novca
pohvalno...
Berberove slike su bile originali grafika i na njegov zahtjev pocetna cijena im je bila oko 450 KM... Hebib je imao jednu sliku (akvarel) sa pocetnom cijenom od 1000 € i ona nije nasla kupca. Ako za Boga znate - prestanite vise pljuvati i blatiti sve sto se nadje na ovom portalu, bez obzira da li za to postoji osnov ili ne, a pogotovo kada se radi o humanitarnim aktivnostima. Dio ekipe koja je ovo organizovala stoji iza akcije kojom su obezbjedjena sredstva za herceptin koji spasava zene sa tumorom dojke, tako da sam prilicno siguran da ni 1 KM nece otici na pogresnu stranu.
Pa face koje vidim na slikama mogle su i bez slika skupiti i dati humanitarno 10000 KM. Zašto se u ovakve akcije ne ukljuće i jaći privrednici koji bi mogli ponešto odvojiti za ovakve humane akcije. Sramotno je da na ovoj aukciji sjedi jedan ministar zdravstva koji nije u stanju obezbjediti sredstva za liječenje stanovništva i što je dopustio da nam je zdravstvo na najnižim granama u okruženju i šire.
djelimicno se slazem s tobom. sve zavisi u kojoj tehnici su radjene berberove slike. ako su grafike, onda cijena i ne moze biti pretjerano visoka.
to sto je akcija humanitarnog karaktera ne znaci da mona lizu trebas prodati za \"daj sta das\". ono o cemu ja govorim je da su slike prodate ispod cijene jer da su prodate za prave pare skupilo bi se kud i kamo vise novaca za takvu humanu akciju.
Naravno, i prisutni, a i komentatori znaju samo za Berbera. Dokle više. Toliko odličnih umjetnika imamo, a samo on i Zec su cijenjeni, dajte se obrazovati malo.
Kvavac, mogao si i koju sliku da fotografises..
moram recii da su slike katastrofa ja u osnovnoj bolje slike radio OVO NE VRIJEDI REALNO VISE OD 10 MARAKA JEDNA SLIKA
Ti mora da se salis?!? Slike su donirane u humanitarnu svrhu i tom prilikom je prikupljeno 10.000 KM... mozda je to tebi jadno, al\' za kupovinu dijagnosticke opreme je vrlo dragocjeno. Svaka cast!!! Enise, srce si... hvala u ime svih zena. :)
otkad enisa nisam vidio