Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Boze, oprosti im. Kakva bolan crna \"ajvatovica\", koji crni ajvat dedo??? Ova manifestacija nema veze sa islamom, ovo je sto posto shirk, tj nepostivanje Boga. Zapamtite muslimani, nema drugog vjerskog puta za muslimane osim Haadza. Sve ostalo je SHIRK.
jel i shrek shirk?
Hahaha ovdje cvjeta prifit na tezgama ringišpilima, jelima ičima, pičima a bogami i u sexu,
60.000 hiljadatisuca sisaca motke, jesu vas pruscani navukli.... hahahhaa
nadam se da ce neko voditi racuna o smecu i ciscenju poslje manifestacije!! jel ono sto ostane iza \"vjernika\" je ekocid!
Skup Seljacina i vjernika na baterije i nista vise !
samo NAPRIJED B O S N O !!!!! !!!!
ono što se sinoć dešavalo u Mostaru i Čapljini je terorizam nad normalnim ljudima ako još uvijek ima takvih. Islam je vjera onih koji su na pravom putu a onaj kome to smeta može švrljati na ovom portalu koliko želi, ali se ova činjenica nikad neće promjeniti.
terorizam je sve ono što se dešava na evropskom prevenstvu, nema navijača da nema krst na sebi, da se ne bacaju banane, da se zviždi na himnu druge zemlje... sloboda govora u evropskoj uniji. Ovo je vjerska manifestacija, kome se ne sviđa može komotno u Ukrajinu.
a sto prate posrbice, nemozes ba protiv sebe dzaba aaaa
imaju svojih 24%, pa nek slave smrdljive otomane i njihovu tradiciju.
ja krkanluka, Tito dragi ....
Festival terorizma!
perverzni mošnjakistanci slave okupatore, ništa novo.