Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce čović reći kako je 90 posto hrvata glasalo za HDZ i kako imaju punu podrsku da predstavljaju hrvate
Nikad nisam glasovao na izborima za susjednu državu, jer sam smatrao da ne bi bilo pošteno da neko ko živi u BiH glasa o sudbini onih koji žive u Hrvatskoj. Zato mi je drago da je ovako mala izlaznost u BiH, jer ćemo svjedočiti potopu HDZ u Hrvatskoj, a nadam se u skoro i njegove BiH verzije.
nema sve ukupno 264 000 hrvata, vec hrvata sa dvojinim drzavljanstvom... veliki je broj hrvata koji imaju samo bh drzavljanstvo
Heljp Putin,heljppp Medvedov,treba nam viza za Sibir heljppppp Kosovo.
Heljp CNNN, Heljp brate Hussseine Obama, Heljp UN, tijesno nam u ovih 24%. Istjerajte Rvate da se malo razbacamo po onome sto su oni zaradjivali dok smo mi pravili djecu i vikali svako dijete ima svoju nafaku.
Zakon jasno kaze da u BiH zive tri konstitutivna naroda. Muslimani (otskora se prekrstili u Bosnjake), Hrvati i Srbi. Kome se ne svidja takva BiH neka ide iz BiH. I recite hodzama da vas vise ne huskaju niti protiv Srba niti protiv Hrvata. Sto prije shvatite ovo, BiH ima vise sanse za opstanak.
Vidim sta te zulja. Ti bi malo Harisovih \"jedan covjek jedan glas.\" A ja bih jedan kvadrat imovine jedan glas. Ko je vama kriv sto ste se nakotili i tijesno vam sada pa bi vi malo da odlucujete kakvi bi Hrvati trebali biti. Baskarite se na svojih 24%, pa neka vas je i 17. milijuna. A buraz, tijesno ti? Siktar u bratsku Tursku... Tebi su svo muslimani braca... razguliiiiiiiiiiii
nas i rusa 300 miliona p,ic,h,k,a vam m,a,t,e,r,i,n,a. sta cete sad?
Ja sam Hrvat, moja drzava je Bosna i Hercegovina, tu i glasam na izborima.Zasto da ja glasam za nesto sto se ne desava u mojoj zemlji????
ovo izgleda glasali samo forumaši Hercegbosna foruma i ljubitelji poskok.info portala...
@Zivko Josilo i jos se cudite sto srbi nece da zive sa vama,jel to ona ideja temeljnom narodu,jel to gradjanska drzava koju zagoravate Gdje cete stancat djecu (koja nece imat sta da jedu,al nema veze) samo da vas ima vise,pa ce onda svi ostali postat manjina e moj Josilo
@Zivko Josilo papak nemoj se bavit politikom,idi kopaj kanale il ovce cuvaj
Ovo je dokaz koliko bosanski katolici dozivljavaju HR kao svoju drzavu...ma smijesni ste, i jedni i drugi. Ampak, jesi li ti glasao?
sta reci..
Mah bice da bosanski hrvati imaju precih problema, a izbori su samo za zamazivanje ociju :)
EU se samo u Bosni i Hercegovini raspada i nigdje vise...
Ovo je samo opticka varka, poznata je praksa da Hrvati iz BiH su masovno prijavljeni u Hrvatskoj i da kada su izbori odlaze na mjesta laznog prebivalista i da glasaju. Vjerujem da i ovaj put nije izostala masovna podrska lopovskom, kriminalnom i zlocinackom HDZu Hrvatske. Najveci Hrvati su vazda zivjeli u Bosni. Cijeli pakt Covic-Dodik mozemo zahvaliti HDZu Hrvatske i Tadicu. Srbi i Hrvati u BiH od Dejtona do danas nemaju svoje \"ja\".