Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrt genocidnoj tvorevini :)
Treba je ukinuti isto onako kako su je i stvorili ! ZIVJELA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA !
jesu l ovo neki Kanađani?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koje su to face,ne znaju i ne smiju na odrasle pa se izivljavaju na malenoj djeci!Gamad cetnicka!
u ratu se pokazalo ko na kog ne smije, dok niste dovukli čitav savez sebi za leđa niste pedlja makli... kaže se, HVALA TI ALAŠE DRAGI, ŠTO IMAMO OVIJA 51%.... (24%)
Znamo sa cime ste nas napali a cime smo se mi odbranili! Da vam ne bude Zapada i Clintona sada bi ti bembi bio negdje dalekooo!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Haj ti Mutabcija trazi bolje svoje porijeklo po Diyarbakiru, tamo su tvoji korijeni.
Haj dobro da uce ista istinito pa i srpski jezik je prisvojen Istorija srpskog naroda je lazna zive i hrane se lazima Jadna Dijeca sta da uce i od koga Lazi Lazi Lazi Me
Strah od "unutarne BiH"! A šta je sa unitarnom RS?
Mutabdžija poručio da "nema popuštanja učenicima iz Konjević Polja" ------------------------------------------------------- Tuzla ima i na to odgovor, salju 300 studenata da kupe jabuke kod malog u Dodika, besplatno! Jedan od glavnih naucnika NASA, porijeklom iz Tuzle, Adnan Rubalo porucio Dodiku, da ako raspise referendum za otcijepljenje takozvane i prije svega genocidne tvorevine da ce on pozdraviti to i reci, svaka ti cast Mile Dodice.
pa normalno da ce to podrzati...onda bi imali dobar razlog sa tenkovima da krenemo prema banja luci...kako su srebrenicu rs dali i koje to potpiso..nikad u zivotu srece nece imati...bosnjaci ujedini te se...koliko jos da nas ponizavaju u nasoj domovini...koliko jos...pustimo eu,ameriku...moramo sad sami da uzmemo sto je nase..
Glasajte za cerica
Jesr da smijete hahahaha strah vas je kako ce reagirati USA i EU Mosnje :))))
Pa gledaj nesto, nisu Francuzi glasali za Marin Le Pen jer je vole, nego zato sto su Hollande i Sarkozy nesposobni, lijeni, prevaranti, lazovi i korumpirani. Prema tome, gledajuci "sposobnosti" Lagumdzije, Radoncica i Izetbegovica, ne znam, medjutim nije bas da Ceric nema sanse. A Ceric je u neku ruku "americko dijete". Njemu je Amerika druga domovina. Doduse antitalent je za politiku, a pogotovo govore (nemoj molim te reise vise), ali dobro, tu je Zuka, on ce to srediti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
genocidaš ostaje genocidaš republika srpska = genocidna tvorevina
samo sto vise genocidisati islamske teroriste :))))
eh vidi francka pa sta ima turska izdrkotino ??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad mi nista nije jasno, SDP uporno prica da su poplave izbrisale granice, i animiraju Bosnjake da pomazu genocidase, A sad ovaj istupa kako se Bosnjackoj djeci nece dozvoliti da uce maternji jezik, i da ta ista djeca moraju da uce lazi koje genocidasi poturaju. Gdje su sad " multietnicni " SDP-ovci??? Sta bi sa "izbrisanim" granicama. SDP ocigledno radi za srpske interese.
...bogami, branković je u sda :)
...srbine, ministre, kakvo ti je to, ba, prezime? :)
posrbica :)
...a nedžad branković? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Gospodine Ministre NI MILIMETAR ne popustiti islamsko teroristickoj bagri. Opletite ih rigoroznim kaznama zbog iskoristavanja djece u njihove bolesne islamisticke planove. Trazite mogucnosti da im se zbog nebrige oduzimaju djeca .
Na zapadu bi ovi neodgovorni i podložni manipulaciji roditelji odavno bili iza rešetaka, a djeca tamo gdje i treba da budu, kod socijalnih radnika!!
i vas dvojica bi na zapadu bili tamo gdje treba,u nekoj psihijatrijskoj ustanovi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
poštuje li se u čaršiji netko ko priča hrvatskim ili srpskim jezikom. Poštuje li se to u školama? naravno da ne. stoga ne prdi.te mnogo. Izučava se sve što bošnjacima odgovara, a ne bošnjačka djeca imaju opciju izučavati tzv bosanski hrvatski i srpski jezik, a sve se piše i govori na tzv bosanskom. Dakle, istodobno se se.re o zgaženim pravima u konjević polju, a ta ista prava se masovno krše u sarajevu. Koji licemjeri, nije čudo što nitko ne želi s vama.
Hrvati su svoji na svome isto vazi i za Srbe .Vas smrdljivi trokutistan niko i ne zeli a tebi i ostalim islamistima ako se ne svidja u RS ili u HRHB samo ostanes u trokutistanu i uzivas u ljepotama Talibana i tog sistema. :)))) Hajde sad klanjaj Erdoganu i kmeci po klix-u :) ) )
franck ako su hrvati svoji na svom,zasto ste njih protjerali iz genocidne tvorevine pa cak ste pokusali i hrvatsku zauzeti :)????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukinite odmah cirilicu u federaciji jer to pismo svakako niko ne pise! Imam jarana pravi Srbin iz Srbije pa mu kcerka nezna cirilicu!!!!
vidis jedan srbin iz srbije moze ti biti jaran,a ovi nasi bosanski genocidasi nikako. veci su srbi nego oni u srbiji :)
RS ce biti obrisana sa lica zemlje. Ne zasluzuju zivjeti u Bosnjackoj zemlji, zemlji natpljenoj krvlju Bosnjaka
jedne godinu turci, druge muslimani, sad bošnjaci... rječnik vam nije stariji od 10 godina a nešto bulaznite o nekakvim tisućljećima.. i nemojte više brisat Republiku Srpsku majke vam, došli ste u Doboj da pomognete i gledaj jada, svi znamo da je u mržnji stra', što nas se bojite, šta vam radimo?!
Mutavi, Hebo ti sebi dijete u djetetu!
cesagija, imaš mahanje iz Republike Srpske!
Kad budes prolazio pored moje kuce mahni mojim!
jako je bitno da srpska djeca uche srpski, hrvatska hrvatski i boshnjachka bosanski, jer je to od vitalnog znachaja za sve nas, da znamo sutra ko smo. Bolje i da se ne edukujemo, ako ne uchimo na svom jeziku. Naprijed BIH, daleko chemo dogurati. Podrshka svim roditeljima koji svojoj djeci ne dopushtaju da uche jezik drugih naroda i narodnosti BIH.
1. čemu 756 minusa paćeniće balavi? 2. ne prdi balonjo.