Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije valjda branio hrvate presijecajuci konvoje humanitarne pomoci za sjevernu bosnu i vracajuci pomoc namijenjenju BiH u Hrvatsku za Tudjmanovu vojsku????
hvo je branio srednju bosnu i hercegovinu od agresije bosnjacke vojske! ostavi se ti hvo-a.
Ma kakvo smanjivanje sta imate vise smanjiti normalno da HVO ne pase zato sto tamo ima najvise onih koji primaju naknade a nisu bili nigdje.. Na reviziju poslati te sa dva svjedoka koji su dobili invalidnine. Ima primjera ljudi koji su bili u ribolovu i lovili ribe sa bombama ranili sami sebe i sad imaju 100 % vojnu invalidninu
Ukinite kantonalni nivo vlasti, zatim papke koji su zalutali u politiku vratite na selo odakle su došli ili su dovedeni po političkoj liniji, podijelite im po 2 dunuma zemlje i motokoltivator nek proizvode povrće. Biće manji troškovi za mobitele, gorivo za službene automobile, savjetnike tajnice. Samo malo volje i biće svega, a najviše love u budžetu.