Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ne govori i o analnom prilagodjavanju pomocu putera ko u ovoj pjesmi njegovoj: https://www.youtube.com/watch?v=AR1IkAP0ikc dosta ste se vala prilagodjavali
Ured za odnose sa javnošću M. Cerića ??????????????????? odkud njemu to ??????????????
E ako su Ameri pokrovitelji onda ga .............................
NAJBOLJE OBILJEZAVANJE SREBRENICE CE BITI KAD SE NAPRAVI BOSANSKA PLUJA PA KAD SE CETNICKA GOVNA PROTJERA U PASALUK! SVE OSTALO, SVIRANJE KURCU!
Obicno u Bundestagu se obracaju pojedinci koji su direktno bili ukljuceni, tako rade i kada obiljezavaju godisnjicu oslobadjanja Auschwitza recimo,ali eto kad su u pitanju Bosnjaci i Srebrenica onda ce govorit neko kao Ceric
Znaju oni Cericu sve sta se dogadjalo i dogodilo, oni su to precutno odobrili srbocetnicima, ljudi moze se Naci izjava Nikole Koljevica zlikovca ,kad je u ratu 1993.g, kad su ga medjunarodni reporteri BBS-ia pitali zta to radite muslimanima takva zvjerstva a on odgovori da im nikad vise ne naupadne sa nama da zive , zu to je dodao ....da srbi rade prljav posao za €uropu, a mi sad znamo sta mislila evropa od time smetalo bi joj Muslimanska drzava u srcu €urope...!
Nisu Svabe odobrili i tacka.
@ramton........Uzmi malo pa procitaj istoriju , pocev od 1878.g, od Berlinskog kongresa da ti Niko drugi ne pojasnjava sta se desavalo na Balkanu ..!
joj hamo,divi mu glave...............
Logično bi bilo da o Srebrenici govore samo oni koji su bili tamo u tom trenutku a ne tipovi kao Cerić. Šta će on reći? Ko mu je napisao monolog? Gdje je njegova guzica bila u to vrijeme?