Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAJMO NARODE ORGANIZUJTE JOS RADNIH AKCIJA, MAGLA SE MORA OCISTITI I SREDITI!
Samo ruši poplavo sve što ti naiđe. Ostavi nam Zenice a ova okolna mjesta iz ZE-DO sruši i kazni ih sve Jahve jer su se udružili sa Sarajevom protiv Zenice. Provode šerijat i podržavaju Palestinu, a ja kao Bošnjakinja jevrejske vjere tvrdim da treba podržavati samo Izrael i ništa više. Pozdrav iz ITC-a. Nadam se da ste me gledali danas sam se javljala iz ozračene i odžačene, te ojađene Zenice. Super mi je ovaj sivi kaput. Ja sam mačka i po.
Tebi bi ja mahsuz proveo sherijat, kamenovanje shejtana, ti si nasla da se javljas, od Boga prokleta sorto...
Dabogda ti sin licijo na Adolfa glupaco
Neka svako ko moze pomogne kako god, i neka ko moze da dodje i da pomaze u ciscenju grada i okolice, jer stvarno su Maglajlije gore iscrpljeni i ne mogu sami bez pomoci!
Bravo Bosnjaci, samo naprjed, i ne zaboravi te da Bosnjak prvenstveno Bosnjaku treba da pomaze..........
Ma hajde ne budi toliki tutkum, kada sam isao gore u nedjelju nisam nikoga pitao kako se zove i preskocio kucu sto nije bosnjacka ili je Bosnjacka, i mene neinteresuje ko i kako se ko zove bitno je pomoci i bitno je da si covjek prije svega!