Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na zapadu bi mu bio novac oduzet sve dok ne dokaze porijeklo.
Znači država "oprala" 250 000 $ novca nepoznatog porijekla za 1.500 KM?
Uhvačeni je samo transporter, doduše nespretan!
A ovi što iznose po dva tri i više miliona - ništa??? Ili im se nesmije ništa. Da spomenem i ove što imaju privatne ( veće) avione. Zašto su ih kupili i šta prevoze sa njima? Šćepo, Mile i slični?
.....a nitko se nije upitao odakle mu 250.000 ˘$ keša.....budala....... ........bh ...država po mjri lopovčića.....
Zar nisi procitao,da mu se ne dozvoljava iznos,po tom i tom zakonu,obavijestena neznam ko,a to je dok se utvrdi porijeklo
@Conte 03 Što bi pitao odakle mu 250.000& kada i ptice na grani znaju odakle je toliki novac. Isto tako se zna ko može imati ovu sumu novca. Sigurno nije neko ko ne radi ili pak radi ali za platu od koje ne može ni da se prehrani. Kome nije jasno zašto se ljudi ubiše da se dograbe vlasti odmah kod dobrog specijaliste. Eto kaznili ga sa 1.500 KM. Hoću da umre od smojeha. Kako su zakonodavci mudro propisali vulgarno nisku kaznu jer su znali da ovaj prekršaj mogu napraviti isključivo oni lično ili neko njihov. U normalnoj zemlji kompletan novac bi bio oduzet.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Čovjek ne može sa vlastitim novcem putovati...
Moze,ali uz odgovarajuce dozvole
To je za njega nista. Hahah