Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsite Dodika pod hitno taj je dobio nalog da proširi sukob na Balkan. GTrs će postati ruski poligon za djelovanje u evropi.
zapad i ja mislim ocigledno je da ce sada ukidati RS kao nekku vrsu kompentzcije muslimana zbog njihovog djelovanja u Gazi, 90ima bosnjaci nisu imali jak silamsiki svijetn niti je postojao ovaj istok kao drugi multipolarni svijet kao antelrativa pa su ameri smatrali bas nas briga sto ce bosnjaci strdati imat cemo ih kao podanike svakako pa nek stradaju i da napune svoje sejatnske telvizije CNN lesevima, sada je druga stvar pod pritksom su sada ukidaju RS zbog istoka
Sastavni dio BiH je i BL otiđite malo i tamo ali u institucije..ako imate" damu"!?
Ja sam ovda prošao milion puta i nisam vidio Martin Luter King-a, malo me stid :(
Bitno je da je Marfi prije nekoliko dana od strane S. Departmenta nagrađen i promovisan u više diplomatsko zvanje a sve to zato što je muslimansku komponentu bh. vlasti zgazio i promovisao nekakve sekularne i antimuslimanske trojkšake elemente, a s druge strane ojačao krstaške sh. lidere D+Č.
Da ste bili pametniji i ostavili US Air Base Eagle Tuzla, ovaj članak ne bi ni postojao.
MOramo malo smanjiti to podanistvo prema Amerikancima oni su izaGenocida u Srebrenici embarga samo zato jer su htjeli da napune njihove CNN telvizija Bosnjackim lesevima, oprez Bosnjaci, nek prvo omoguce da povratnicka mjesta se vrate u Federaciju bas onako kako je sporazum prije dejtona garantovao i koji su ameri rekli da nije povoljan po bosnjake iako sada vidimo da se je duplo bio povoljniji
Sjećajući se Air Base Eagle Tuzla, i ONIH AMERIKANACA
Mutan si, skroz si mutan.
Ovo je glavni covjek u drzavi koji se apsolutno pita za sve
Ne poznaješ US politiku i način na koji se tamo postaje ambasador, tip je skroz nebitan. Problem je samo što smo i mi skroz nebitni.