Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
legendo,ako znaš ko ti je ubio djete,šta čekaš presude,presudi im ti,ne znam šta više čekaš
Najgore je sto njega onda ceka siguran zatvor jer nema ko da ga stiti i podmicuje sudije i ostale..
Baš moraš biti lud da vjeruješ Murizu bilo šta, sve što je rekao se ispostavilo kao laž. Naravno da ni od njegovih prijetnji nema ništa, do jučer je govorio da će se osvetiti ako oslobode "zavjerenike" a od toga nema ništa, Muriz je naprosto iskorišten i odbačen, kao korisni idiot koji prestaje biti koristan.
Pravda za Denisa, Dzenana, Davida, Dzenu i ostalu ubijenu djecu
Meni je u ovom slučaju jedino logično da je Zijo Mutap ubica. Zato Alisa i šuti sve vrijeme...
Murize sad izađi pred narod i priznaj da si ih lagao sve ove godine i da si vjerovatno oslobodio ubicu svog sina, oprostit će ti naš narod jer smo mi merhametli, onda možda još bude šanse da se Ljubo osudi.
Lave moj dode ti NiP dode i SDP za koje si polagao nade . Sta kazes na to da ti je kcerka u NiPu prima platu i ne radi nista a 2000KM redovno minimalno pa nismo ni mi murize vesla sisali
Moj Murize da li ces nekada skontati da te je Feraget lagao godinama ...
Feraget vrhunski manipulator...
cuj cuj. a da nisu se bunili cige bi bile u zatvoru. ako ista izmjenili su tok historije.( bar za romale)
: Dok svi u glas Pravda blabla godine prolaze i mladost odlazi iz drzave
Srid i sram neka nas svih bude sta smo dozvolili ,da djecu ubijaju po ulici i da se slobodno srcu po istoj smijeskajuci se žrtvama
Kakva je ovo ljudina
Kako je "ljudina" a oslobodio ubicu svog sina zarad politike? Baš moraš biti idiot da vjeruješ murizu bilo šta poslje svih njegovih laži.
Idu novi izbori opet ova priča. Kćerka se uvalila u fotelju a ovaj lobira po TV. Murize hocete reci ko je ubica ili cete cekat iduce izbore?
Mrss stoko
Pa gukni vise, 7 godina znas ko je kriv
Meni je jasno da mi više ništa nije jasno!
Izađi javno sa svim dokazima koje imaš, video materijalom,objavi sve što imaš. Davno si to trebao uraditi i onda ganjati pravdu.
Vjerovatno bi objavio da ima. Moguce ubice su oslobodjene a on je majice nosao s njihovim likom. Tuzilastvo i sud imaju krivicu i sad ce Zato da im se tuzi, razvlacenje opet.
Tako je i meni tužilac otišao na bolovanje :) znam sve
Pa ko je taj pa je toliko važan i utjecajan da ga se toliko žustro prikriva?
dosadan si