Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sto se desava jadnom ocu koji ne moze da doceka i da otkrije istinu ko mu je sina ubio je pokazatelj koliko je nase tuzilastvo sporo,tromo i pod politickim uticajem jer da postoji volja i zelja u roku od 24h bi se to rijesilo i ne bi se otac Dzenanov ovoliko maltretirao i patio. Ovaj narod mora doci tobe i jasno kazati ko mu je dost a ko mu nije dost. A da bi se to desilo taj isti mora istinski progledati i pogledati se u oci i kazati dosta je bilo.
SDA krimosi, obraza nemate
zalosno koliko SDA prikriva ovakve zlotvore...ubiti mladog covjeka,prikriti zlocin i da se prodje nekaznjeno pa to moze samo sa ovakvom bandom od sudstva
Obraza nemate, SDA je drzavna mafija.
Murize ti se heroj! Otac koji se bori! Ljudino uz tebe smo ! Vjeruj mi nisi sam !
Dobro mu ga Mutiz spusti. Nažalost BOŠNJAČKI ŽIVOT ne vrijedi PREBIJENE PARE POD SDA. NAročito kad SDA UBIJA ! Izgleda je to Mutiz najzad SKONTAO !
Mektic lupa, on je svjetlosnim godinama udaljen od nadležnosti kod ovakvih slučajeva. Nema niti jedno ovlaštenje kojim može pokrenuti bilo sta, sto je u nadležnosti entiteta i Kantona.
mektic je na drzavnom nivou tj. iznad kantona i entiteta.
Nacionalne stranke rak rana su ovog društva, ako se u oktobru ne smijeni bar SDA sa vlasti slijedi potpuni kolaps sistema.
HOCEMO ISTINU O DZENANU BAGRO!!!!!!
I jos nesto, Mektic me razocarao. Ocigledno se u slucaj Dragicevic ukljucuje iz pogresnih politickih razloga...nisam znala da mu je g. Memic dva puta pisao i da nije ni odgovorio...sramota’
Zanimljivo poslije prvog protesta kod porodice pokojnog Davida dolaze Dodik i ministar unutrasnjih poslova, a slucaj Dragicevic ipak bar u ovoj fazi nije ni blizu kompromitivan kao slucaj pokojnog Dzenana. Ocigledno je da je u slucaju Memic krivac u samom vrhu SDA elite... nego zasto vi, Sarajlije ne izadjete masovno na proteste?
Boze koliko je meni zao ovog covjeka! Pa gdje zivimo bem ti drzavu?!!!
Pa zar vas više nije dosta gnjide jedne, pa dokle više optuživati nevine ljude a krivci neka nasmijani šetaju... Veoma dobro se zna ko je kriv badno jedna banditska...
hahahahahah
sta se tu desava ne mogu da vjerujem da prvosudje i policija nesto kriju ... a moj Memicu Mekta ti je sano guslar obicni