Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadmasili su nadrealiste!
hamo divi joj glave! ;)
RS je privatiziran entitet od strane SNSD. Saopštenje MUP-a kao da je pisala press služba stranke a ne profesionalna državna i policijska služba.
fa sam ovo znao prije dva dana...jos ce onaj ko je objavio ispasti kriv... __________________________________________________________ mrtav vec 5 godina 17.11.2014. u 16:49 +71 mup sumske tvorevine ce uraditi onako kako naredi glavni baja .. ovako j ce gasiti saopstenje: -snimak je montiran -snimak je moniran od strane islamsko-turskih centara moci -snimak su narucili neprijatelji šumske tvorevine -pomaganju i distribuciji snimka su ucesctvivale nevladine organizacije iz tuzle koje placa americki lobi -ovo nije glas cvijanovica vec vojislava šešelja -cvijanovic je ustvari i nijem itd...itd...itd...
hajmo redom.Zeljka je sefica ministru MUP-a.Ministar naredio istragu i za 2 dana zakljucak da se radi o montazi.ni ko,ni gdje, ni kada.kako to da se tema poklapa sa tijesnom vecinom u skupstini?Kako to da se bas spominju 2 poslanika koja su neodlucna?kako to da Zeljka bas da njih spominje,a i rezervnu 2?zaista misle da je narod glup i da ce povjerovati.neka MUP posalje snimke na strucnu analizu u neku evropsku laboratoriju,pa da vidimo kakav je nalaz
jasta montirano ko i sve dodikove izjave on voli bosnu ko i ova nikad nelazu
Ma daj ljudi šta vam je, pa gdje bi Cvijanovićka to uopće i pomislila a kamoli uradila... :)
Srpski narod svakako ima ko braniti, s toga je besmisleno imati MUP RS-a, jer sledeći politički subjekti (ili pak druge vrste) brinu i čuvaju Srbe u BiH i dalje: Republika Srbija, Vojska Srbije, MUP Srbije, SIPA BiH, Bosna i Hercegovina, Oružane Snage BiH, i mnoge druge vladine/nevladine organizacije/para-organizacije kako u BiH i Srbiji, tako i u inostranstvu. (Raznorazne obavještajno-bezbednosne službe i agencije da ne pominjemo, Ruse i privrženost Rusa prema Srbima, RS-u i Srbiji, isto da ne pominjemo, jer smo skoro bili svedoci Njihove Konstantinopolske Ljubavi.) Besmisleno je bacati milione KM godišnje na održavanje nestabilnog MUP-a RS koji je oličenje aparhejda prema Srbima, a i prema svim drugim etničkim građanskim grupama u BiH. Srbi u BiH, osvestimo se zajedno!
MUP RS je inače nasljednik genijalnog komično-satiričnog TV serijala Monthy Python, što iz dana u dan i potvrđuje :)
MUP RS iliti Ministarstvo za unutarstranačka prepucavanja Republike Smrdske :)
S*** te NN i tebe i gazdu.Sad sviraj klincu.
RS — Ruralna Sredina, odnosno: Republika Srpska — Ruralna Sredina — RS
presmijesno...xD
Ma Željka boli te kurac, jel tako?
Znaci mi montiramo audio sminke to je cudo, s*** smo CIA-u
lice joj odrazava stadnardnu zivotnu dilemu: da li da progutam ili da ispljunem!
Pa skontaj se, jel montirano ili su te prisluskivali
Jel neovlašteno prisluškivanje isto što i snimanje razgovora ???