Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i nemojte blokirati puteve vec odete ispred kuca imanja tih lopova i napravite satorsko naselje i dobicete i podrsku i javnosti
@drinajosjaci Reis i Žutalj.
@ana.holuja.2 ti si optimista. kako će to kazniti vlast. uzeo je savoje dnevnice i samo drugim putem prošao naravno u državnom autu pokretanim državnim gorivom
zao mi je tih ljudi al trebaju da shvate da ne trebaju put blokirati vec imovinu tih koji su ih doveli do te situacije a kako kazne stizu brzo za bijedu cccc
@shemsudin a dzala brat ce im snimit soundtrack
neka vala jedva cekam. Ja auto slupa radi njih.
U Federaciji BiH imamo 1.600 boračkih udruženja - O M F G...
ima tu i onih od zvjezdanih ratova...
SDA dobila izbore zahvaljujuci glasovima i jednog dijela boraca. Glasali ste za SDA sad morate cekati morate biti gladni. Jednostavno je tako.Jedino ako imate muda a vidim da nemate ih vec 20 godina da zbacite bagru s vlasti kako to rade mudonje i prave patriote koji ne zale svoj zivot za bolje sutra svog djeteta. SDA je obezbjedila buducnost svojoj djeci unucima itd itd. A vi borci, sta vi cekate? Da vas Bakir zaposli da dobijete neke neka primanja. Nikad. Nekad mora biti rat da bi bi bio mir.
OVI SE OSILILI KODA SU,, NATO,,NECE VAS NATO BRANITI GOVNA POLITICKA,NAROD VAS JE TAJ ISTI BRANIO I TRAZI OD VAS ONO STO STE IM UKRALI DA IM VRATITE,I NISTA VISE,,ZOHARI SMRDLJIVI..
2 godine zatvora odmah
Eee ako se ovo desi ,onda nema druge nego ih poceti tamaniti jednog po jednog .To je jedino rjesenje da se spuste ova politicka govna na zemlju .
Neki dan 70 borackih udruzenja, sad 1600. Ko je ovdje lood, i 70 je previse, a ne 1600, cuj 1600 borackih udruzenja?!?!?!
Hahahaha neka glupani vide za sta su se borili nije Juga valjala, dabogda vam jos gore bilo stoko od naroda lako se za puske uhvatiti pa ubijat komsije samo zato sto su druge vjere a ti isti nisu razmisljali sta ce biti za 5,10, 15 godina mamu vam jebe neka nekaaaaaa crkni te od gladi kad mozga nema te
Niste se vi borili da domovinu vi ste placenici!
Da jednom ova država profunkcioniše. Opaliti ih po džepu, a ako nemaju za kazne, zatvor. Pa ćemo da vidimo kad će šaka paćenika da habdri pola države.
I za sta su truhnuli po rovovima da im naplate kaznu sto traze minimum svojih prava
Svi ovi sigurno ili posjeduju njive, pa neka navale orati, ili tezge po pijacama ili ulicama pa isto navali, pa trak pare, trak roba, što i rade, samo đabaluk im je najmiliji.
Koliko ih je SDA namnožio kao svojih doživotnih glasača, donoseči ovakve zakone što to ni jedna zemlja nebi niti uradila niti mogla ekonomski podnijeti, pa kakvi su patrioti, pa ako su neki od ovih proveli neko vrijeme u borbama, jeli treba doživotno da naplačuju.
20 i kusur godina bakir nije rijesio pitanje svojih boraca
to, to, obracun uhljeba i wannabe uhljeba ...