Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svim srbima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
To je ta Sjeverna RS predsjednika Kim Jong Milorada.
Kad ga uhvate i kad krene smekati hahahahah ! Ali se bojim da ce ga kum smaketi prije nego sto propjeva jer se prevelika para vrti !
Ma njega je lako naci. Eno ga na Dedinju u Beogradu u jednoj od Dikonjinih vila. A mozda mu i Dikonjina snaha vrsi usluge kao ciscenje i to. Ma ne znas vise ko koga hebe u toj porodici. Samo hapsiti i po samar ili dva i da vidis kako chete pjevaju . Ma kaki baja mali mindza ili aca neki ili meca, mica , ceca i td.
Lažu gowna dodikova....
MUP RS je javio radišiću da se skloni iz RS-a, konjino