Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako lgbtq traze ovako svoja prava je li po njima onda legalno da i pedofili i nekrofili traze isto, jer kao i oni vole to sto vole?
@gospodjica1 ljubav i jebbačina nisu isto. Osim toga, nekrofili tom logikom nemaju šta, žele i upražnjavaju to sa neživim lešom. Postavi sebi pitanje zašto ljudi nose robu na ovoj vručini kad mogu biti goli, zašto obavljaju nuždu u wc kad mogu na ulici, jer kome smeta neka okrene glavu - ali to nije dosta, treba to djeci u školi i vrtiću da se utuvi u glavu, hodaj gol, piššaj na trotoar i jebbi mrtvace ako zagusti, kome smeta taj nije normalan.
Ko vam je dao pravo da nam uopce blokirate grad subotom?
pedhery :)
Prema pederskoj logici stvari i bikovima sa korida nije nuzno mjesto u ogranicenom prostoru. Zasto ne bi prosetali Ferhadijom i blokirali pola grada? Zar to ne spada u njihovo pravo i slobodu?
Parada sramote i izopacenosti.No ipak doci ce "fina gradska raja "da podrzi dajguze sto ga primaju do jaja .
Treba se skupiti taj dan pa sve u kašu pretvoriti
povorka 'ponosa'? kakav je to ponos sve vam je*em bolesno. Ovaj nam zapad nista dobra nije dobio
Zasto ne organizuju kod nositelja europskih vrijednosti u zapadnom mostaru ili u listici?
Organizatori..Zašta vam služi Vrelo -Bosne.Stojcevac...Maltretirate nas koji imamo svakodnevne obaveze po gradu. Pa dokle Više.???
Dodo kralj Izmarisao na vrijeme kada ih roditelji nisu znali odgojiti kako treba… i nemaju problema. Mi sami sebe nazalost ovdje ne poštujemo. I sta očekujemo?
moze mi neko objasnit cime se ponose ako ta orijentacija nije njihov odabir?
Zašto Vilsom ne šetaju? Sebi šetate što druge morate remetiti ako to radite kao zbog sebe? A da moraju drugima nametati ustvari i isticati se i glumiti kao da je to normalno
Svakom su zagaranovane slobode i zato ne smarajte sa vašim religijama, i ne smarajte sa vašim seksualnim orjentacijama! Uživajte u njima i zadržite ih za sebe! To bi trebale biti privatne stvari svakog pojedinca!
Slazem se zato ovo treba i zabraniti jer ovo ne drze za sebe, kao sto si rekao privatne stvari.
Dobro ste rekli,zadržite ih za sebe.Zašto onda oni smaraju stalno.Nemam ništa protiv nikoga,ali da li se baš saobraćaj mora obustavljati u špici,to mi nije jasno.Ima hiljadu mjesta gdje su mogli šetati da nikog ne zajebavaju.
Dok god bude ovakvih komentara bice i parade
Izađimo i podržimo ih sa transparentima PONOSAN SAM ŠTO SAM P E - D E - R
Ima li iko ziv da mi objasni sta je parada ponosa, nekad je to bila velika sramota sad ponos. Bojim se kako je počelo da sutra ne bude ponos sto sin spava sa sestrom ili sa majkom a to je u 5gr.
Treba njih naguziti na ovoj vrucini da upamte sarajevo
HAHAHAHAH,,,KRALJU; oplakah
Nece se oni buniti.
Sjecam se kad su prvu sramotu imali da je isla do vjecne vatre, e tu ce svi oni ako Bog da zavrsiti pa nek hodaju koliko hoce 🤣🤣🤣