Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mediji na Balkanu za to sluze, sirenje nemira, mrznje, dezinformacija
"hercegovački mediji", hmmm ???
Možda im je dojavio Dodikov megafon RTRS. Oni uvjek konsultiraju "eksperte za terorizam" tipa Džekija Galijaševića & Co.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ispade da teroristi stave u najavu dogadjaja kad i gdje ce da napadaju
a duge cijevi po mostaru služe da plaše narod ... preventivno ... da ne pitaju ništa
https://youtu.be/yRhq-yO1KN8
PAŽNJA!!!! Genijalno saopštenje MUP-a HNK!!! Ko bude razumio šta su htjeli reći ima 100 KM!!! U proteklom periodu u HNK tako isto i u drugim djelovima BiH povećan je broj „Razbojništava“ te i drugih oblika teških KD , uključujući napad na PS Zvornik , kao i posljednja događanja u regiji ( R Makedonija). Bezbjednosne Agencije u F BiH , zajedničkom analizom stanja bezbjednosti a u vezi povećanja KD i opšeg bezbjednosnog stanja u široj regiji , postignut je dogovor o preduzimanju mjera i radnji na pojačanoj bezbjednosti objekata „Bezbjednosnih agencija“ odnosno i drugih objekata koji po važećim propisima imaju pravo na fizičku zaštitu.
policije svugdje na svakom cosku,,,,opet jebu neduzan narod,,,dok pravi olos normlano se vozika po gradu,,,
Samo sam cekao kad ce i škutorija pokusati iskorititi guzvu po uzoru na svoje zlocinacke mentore iz genocidne
Srbi su zadržali najveći dio infrastrukture KOS-a. Zato nije ni čudo što nas sve hebu ko' mlade majmune. Naše obavještajne službe su u rangu Mr Bean-a.
Nisu mediji krivi za potpaljivanje.Svi treba da budete svjesni da smo mi samo sredstvo velikih.Pa kome može biti u interesu da ratuje, ljudi se bore kako kori hljeba zaradit i prehranit porodicu, kome se to ratuje.Nikom.No kada veliki odluče da treba da ratujemo tako će biti, jer narod je razjedinjen, podjele su velike.Te mrze čovjeka što je Srbin, mrze ga što je Bošnjak, mrze ga što je Hrvat...itd.
ako nije Avaz objavio onda sigurno nije istina :O)
"...kazao je za Klix.ba Ljudevit Maric, glasnogovornik MUP-a HNK Ljudevit Maric." ???
...sad je zadaća policije da čuva sama sebe...to je ono kad neki organizam postane svrha samog sebe :-D
ma u muriji "vidjeli" da ih je zvao bradat lik, tako da je sve jasno o terorističkom napadu
jeli luna tu negdje nesto je tih-a
...ama jok...neđe na kafi i priči.. :-D
garant se neki bosnjo nije stigao obrijati ,pa je postao teroristicka pprijetnja