Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast MUP-u HNK kantona koji nije iznio podatke o uhapsenim osobama i koji se sudrzao od senzacionalistickih izjava. Istraga u toku i molim lijepo. Tako bi sve policijske strukture trebale raditi. A ne, poletiti sa izjavama i zakljucima, pa sutra "tresla se gora-rodio se mis".
sta uciniti protiv petardi...?
GENERAL JUNAK!!NEKO BACIO PETARDU ON BLOKIRAO 50 KILOMETARA PRECNIKA!!JADNA NAM MAJKA AKO NAS KO NAPADNE!
Pa tebi treba puknuti kod glave ... mozda bi onda spirine iscurile
jok treba dici vojsku i policiju cim petarda pukne!!domagoj pored najbolje volje ne razumijem sta si napisao!!koji je to jezik budalo?
Svima se gace tresu sad se i petarde boje.. Hmm bradonje bradonje
Oce neko da stavi svoj video nadzor na auto put garant !
Jarane vehabije vise nisu na aparatima, a bili su ovih dana.
" Š a lj i v dž i j a " skont'o da se " malo zajebav'o " s velikim čikama pa se sam dragovoljno predao policiji ... !!! Bez obzira, ja bih se potrudio da mu ovaj posjet ostane u trajnom sjećanju i da mu više nikad ovakvi "nestašluci" na um ne padnu ... Malo radi njega, a malo da i drugi vide da to nije lijepo jer šega tipa moRe i u terorizam odvest ... ! ! !
E da je tu petardu bacio neki Mujo, Mustafa itd nebi se čekalo na tužitelja :) Bilo bi TERORISTA izvršio terorističko djelo a poslije kada se dokaže da to nema veze sa terorizmom više nije ni bitno nit će se objaviti.
Po čemu si ti zaključio da se ne radi o Muji ili Mustafi ... ja još ne znam tko je ali znam da policija zna ... prijavio se debil kad je čuo da mu je zabilježena reg. pločica ...??? Nije savjest proradila jer ovakvi to nemaju ...!!!
Nista novo, rokaju se maloumnici.