Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pocinje na vidjelo izlaziti visegodisnji kriminal SDA i njihovih direktora, koliko se para sleglo u GRAS mogli su obnoviti cijeli vozni park a nazalost novac je izgleda isao u stranacku kasu
Treba im smanjiti plate za 50% pa ih isplacivati na vrijeme ,, vise ni ne zaslzuju, rade smijene od po 6 sati na dan,,,, a plate 1400 sa toplim,,,
Joj ne mogu da vjerujem kakva nam je država ,raspravljaju ko je obustavio prijevoz odnosno koje organizovao štrajk ,daj isplatite ljude više ,do kad ovako političari pa dosta više krađe .
djigibau...kad ih otpuste onda se ti prijavi da voziš umjesto njih BEZ PLATE
Ov bagru sto teroriše grad treba otpustiti po hitnom postupku pa neka se na birou spontano okupljaju
SRAMOTA!!!
@ Radnici koji su se od jutros spontano, kako navode okupili u krugu preduzeća ističu da neće pokrenuti vozila dok im ne bude isplaćena februarska plaća. Što mije nešto poznato ovo "spontano okupljanje"
Kako vas nije stid reci da je grad u kolapsu zbog GRUPE RADNIKA???
Ne shavatma, radnici se "samoincijativno okupili i odlučili da ne rade". Stara, dugogodišnja priča (psi laju, a karavane prolaze). Tako i mi građani, malo je reči da smo nezadovoljni, kasnimo na posao, u školu, ali koga briga. Niti KS, niti Vladu, a ponajmanje grasovce.
Samo straj i da smo pametni da im se i gradjani pridruze i da sve uzurpiramo i rastjeramo ove lopove
jedno pricaju a drugo rade, ja kao obicni gradjanin insistirala bi da se uvedu sankcije za ovakvo bahato ponasanje ovig NEradnika
Ali ljudima je dosta lopovluka dolazi jedan po jedan direktor i krade li krade,a radnici i gradjani zbog obustava ispastaju.Kako su plate bile redovne dok je direktor bio Adis Sehic?Treba vratiti covjeka vidjelo se da nije lopov i da je sve funcionisalo kad je on bio tu.