Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bemti vise GRAS i sve one koji ga drze da ne krepa,krepali svi zajedno sa grasovcima
Naslov govori sve ''Radnici GRAS-a su protiv poskupljenja karata''! Gospoda koja se krije iza svojih racunara i negativno komentarise o grasu - SIGURNA SAM DA NIKADA I NISTE KUPILI KARTU U GRASU A NEBI JE NI KUPILI DA JE 0.50 KM! Ovo i jeste uradjeno da gras postane omražen kod građana... POCNITE KUPOVATI KARTE PA IH MOZDA NECE POSKUPLJIVATI! Sram vas treba biti!
Licno kupujem kartu od kako koristim javni prevoz i uvijek je imam, ali prica ti ne pije vode previse vas u Grasu ima a i zasitili ste gradjane (zbog mnogo cega) da bi vam dali podrsku.
@persona16 garantujem ti da nisam zaposlena u Grasu i da niko od moje porodice nije zaposlen u grasu.. Sada znaci ako branim gras i ako vidim sta se zapravo dogadja - moram biti zaposlena u grasu! Ma daj molim te mani se te price!!!
Radnici Grasa su protiv poskupljenja karti.
ne treba vam puno.....mislim da budete najomraženiji :)
.............ovu ublehašku firmu rasformirati i od početka graditi, te zakonom zabraniti uplitanje politike u slične firme.