Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bi se djevojke malo pristojnije odijevale nestalo bi i vecine dobacivanja
šta vam znači LGTB?Pa priznajete frikove?Nazovite ih pravim imenomom?Pederčićići i lezbače i ostala bolest!
Meni je MUKA od ovakvih udruženja-prodavača magle!
Vidio sam slike fb profila Makside osnivačice pokreta. Sumnjam da je njoj neko dobacivao. Ili je ljubomorna ili je našla samo način da zarađuje pare preko projekata bez puno muke. Realno svaka djevojka voli kad joj se dobaci neki kompliment, naravno ne neka uvreda. Znam da je meni bilo kada je jedna cura rekla joj slatkog dupenceta.
Ne voli svaka djevojka kad joj se dobaci, pa makar to bio i kompliment. Dobacivanje i slicne stvari-ogledalo necije kulture. Ne znam da ce iko imati lijepo misljenje o nekom ko je nekulturan, i ne shvatam zasto pojedinci pokusavaju skrenuti paznju na sebe na taj (negativan) nacin.
lafo ulično nasilje a na SPOTTED-u 1000 oglasa dnevno
Uvijek se zenama dobacivalo, zvizdalo, sto i nije strasno. Kad se u javnom prevozu zalijepi od zada, pa na svakoj krivini jos malo i navali,nije bas prijatno ...
...kako...pa zar naši divni muškarci da dobacuju ženama...ja ne mogu da vjerujem...