Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si baš direktno glup bez sumnje.
Otkad je to \"srna\" ekspert za pitanja islama i muslimana. Bolje bi im bilo da se pozabave svojim stadom. Neka se sjete kako su dosli na ove prostore i od koga su dobili dozvolu da zive u miru. Muslimani su vam naj vise valjali, sa njihovih ledja i od njihovog truda izgradili ste i Banja Luku i Beograd. Pa smo vidjeli 92. kako se na to dobro uzvraca.
Srna\" vam dala informacije, pa nije 92. zna se dobro sta je laz a sta istina.
Meni oslo na glavu a nije bilo rakije da stavim obloge i moj dido kaze sine Pipo kod hodze po zapis i tako ja oso i stas hodza sta je znao uradijo i tacka.
Ja iz iskustva znam da slanina i pivo ne idu zajedno i tacka. Rakija i slanina, rajka sljivka, to je nasa tradicija i moj dido tako isto samo krijuc valja zbog pluca kaze ne dobijes sine Pipo nikad pneumoniju ni tbc. I ostra klima u brdima i tacka.
Da nije muftija obilazio zene od ovih pacenika?
Sta hoce bre ove vehabije vise?Poci cemo nas 20 sa crnim dzipovima bre da vidimo da li ce nas smeti zaustaviti bre!!!???I jos imamo da se slikujemo po celi dan i noc bre....Ej bre,ima rusvaj sa slaninom i pivom da napravimo bre!!!!
Nije mi jasno kako ne prolaze normalni komentari, a prolaze razni bolesni komentari da se čovjek upita da li neki ljudi uopšte imaju i djelić zdravog razuma. Naj prije će biti da neko na Sa-X liječi neke svoje frustracije.
Gdine Incko kad cete vi kao istinski pravi patriota pustit malo tu bradicu da naraste gdine Incko jes da vam lijepo stoji samo da je malo duza gdine Incko
fkt. nemogu da vjerujem da ima D.EBILA koji brane ovakvo nesto. Mute mutave, ako je ko od vas gledo 60 min cuo bi razgovor sa jednim od tih bradonja, u kojem potvrdjuje da se uci po nastavnom planu jordana i da se cak , i ako nije propisano, odvajaju zenska i muska djeca. Ja ne znam kako i Sa-x moze da objavi ovako nesto u ovom obliku kao da je to 100% tacno. Je#o vas i muftija i pop i sta ja znam vec. odrastite djeco, od tog nema hljeba. samo sr.anja poput ovog
Gdine Incko sve su to dopisni clanovi BANU gdine Incko i tacka. Gdine Incko to su zlocinacka servska sela i gdine Incko to je nama sve omoguceno kao pravim istinskim patriotama da se nastanimo tu zajedno sa nasom bracom gdine Incko onom bracom sto smo na istom suncu susili znasesta a gdine Incko pravi i istinski patrioti i mi stalno danke deutschland danke franc ferdinand danke danke a zlocinac princip nek truhne i tacka
Vidi Pipe našeg blesavog.
I nas Cerke se zalaze za serijat i tacka. Ja sam mislijo da on malo ucjenjuje nase ove saveznike al ne sali se i tacka i pravi patrioti su prepoznali sta treba i kako treba i tacka.
Nas muftija zna sta nama treba i tacka
I necemo dvije skole pod istim krovom nego samo jednu i pravu i tacka!!!