Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa neka plate oni koji su je i SRUSILI 1993. GENOCITET republjik SMRDske
AKADEMIK, smatrao sam te ozbiljnijom osobom, a ono i ti klinjo :-(((
@ Zlocko, ne znam sta ima "KLINJASTO" i neozbiljno u mom komentaru?? Nesto sam slagao?? Samo kazem, neka plati onaj ko je SRUSIO, sasvim normalna konstatacija. RS je GENOCIDNA, tuzno, ali istinito
PRIKAŽI ODGOVORE (63)
Koliko naplacujete dzenazu,trebala je biti od zlata i sa dijamantskom munarom!!!
i ti da si pametan, nesto si radit mogo
Ferhadija džamija je kulturna baština države Bosne i Hercegovine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoce li se graditi Sahat kula???
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
"Tokom agresije na BiH sušeno je 614 džamija, te 218 mesdžida, 69 mekteba, četiri tekije, 37 turbeta i 405 drugih vaufskih objekata. Vojska Republike Srpske (VRS) potpomognuta iz Srbije srušila je 534 džamije, a Hrvatsko vijeće obrane (HVO) još njih 80. Uništeno je ili oštećeno više od 80 posto od 1.144 džamija koliko ih je prije agresije bilo na prostoru BiH." Dobro ove brojke zapamtite Bošnjaci!
Genocidasi dislajkuju
Ner znam ni sto je prave, kad ce je @Zloco i ostatak genocidne bagre ponovo srusiti cim im se ukaze prilika. To treba graditii kad na Balkanu zavlada trajni mir, tj kad se ispuni prorocanstvo Mitra Tarabica.
Sesame jarane, Zloćo ne bi srušio ni poljski wc a da ne pominjem džamije i crkve. Prema tome ne znam što me pominješ u svojoj konstataciji???
Tu suplju mozes prosipati bezmudim srbofilnim balijama. Ko prati tvoje komentare zna da se radi o cistokrvnom genocidasu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka je Allah Dzelesanuhu napravi. Bog moze sve. Mozda i Gadafi posalje sta sa Ahireta. Cuo sam da je on tamo razvio veliki biznia.
halo halo, efendija sadaka calling. we haven'many. We need money to build the mosque. (prevod: My family and my friends must go on the hadž.) Halo halo. efendija sadaka on the phone. We need money to build the mosque, I repeat. (prevod: I have to buy a new Mercedes.) halo halo efendija sadaka calling. please, please, kme, kme......
nema veze sa ovim člankom. Molim vas, juče sam ostavio komentar na članak koji govori o brizi muškarca iz Hrasnice o bolesnoj ženi. molim vas ako neko ima link na taj članak ili ako neko zna njihovu adresu i br telefona.
Neš* ovdje naći nekog ko će ti pomoći po tom pitanju, tako je i meni bilo u vezi male Belmine. Nego stvar u svoje ruke i pokušaj preko facebooka, i ja sam tako uspio. Nadam se da sam ti pomogao, pozdrav.
Zašto se danas ne prave ovako lijepe džamije? Meni je recimo najljepša Sarajevska džamija Alipašina, kamena, elegantna, skladna, okružena zelenilom, jednostavno rečeno lijepa građevina... a ove nove, koje niču kao gljive poslije kiše, niti imaju ljepotu i sklad, niti stil, niti su ukomponovane sa okolinom..
Ali imaju kvadraturu !
Šta bi sa tužbe koliko znam da su bili dobili na sudu pa poslije poništili presudu. Kakav je to sud koji poništava svoje odluke. Ako znamo da Srbija nije platila ni jednu marku za odštetu za razaranja u BiH pa neko mora valjda platiti nisu se džamije same rušile. Ili se opet neko opario sa strane u vansudskoj nagodbi.
srbija je nudila pare da bih povuce tuzbu ali je bosnjacima bolje gohlub na grani :))))))
Pa, to je prosto k'o pasulj. Neka se mole Allahu i neka zamole da im stvori pare iz vazduha, Bog je svemoguc, to mu je sitnica. A, jos ako je za dzamije, dok si rek'o keks, eto ti para.
Najžalije mi bi izloga na bosci kad je đamija dobila krila 93..
"boski"
izvinjavam se Proko
Da budem iskren: Kada slijedeci 13 juli bude pokop onim jadnicima u Potocare vi se Gospodine Muftija zaletite i pokupite sve one silne Audije i Mercedese od onih silnih Hodza i Drzavnika koji dodju kao na izlozbu Auta pa ce da imate i za Munaru i za Djamiju i za Zid okolo djamije....
Čamdziću vi ste najbolji muftija Republike Srpske imate moju podršku, samo nemoj te sljediti put ekstremnog Mustafe Cerića.
Nema novca za obnovu legendarne lijepe Ferhadije a 100 novih dzamija niklo po Sarajevu...
e ta ti je dobra
Ljepotica sa Vrbasa se mora ponovo čuti i svojom ljepotom diviti prolaznike!!!