Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Srb-in Ja sam iz Sarajeva i kazem da je kasarna Viktor Bubanj bila logor za Srbe. E hajde sad ti uradi svoj dio i odsijeci sebi ruke da nam vise ne dosadjujes sa svojim glupostima na sa-x. Dovoljno ce biti da se vise ne pojavljujes i mi cemo ti povjerovati da si ispunio svoj dio dogovora.
genocidasi srbi su ti koji su konstantno vec vise od sto godina provocirali sve ratove u regiji i etnicka ciscenja i genocid nad bosnjacima ( deset puta do sada) tako da ovaj covjek svoje plemenite ideje nemoze prenijet zvjerima i ubicama ko sto su srbi!
Nemojte molim vas zamarati čovjeka invalida sa vašom voistinu istorijom, dosta smo mi nabelajili da moramo deverati s vama i slušati gluposti nonstop, ovaj gospodin stvarno nije ništa kriv.
e moj care, dzaba si ti dolazio ti kojima si to pricao su licemjeri kakvih nema nigdje na svijetu do juce nisi mogao naci ni jednog jedinog covjeka koji ce prizanti da su borci Alkaide bili u njihovim redovima danasa ce ti svaki od njih reci da su ti bili tu, posto ima nebrojeno dokaza ali ih niko nije doveo, nekako su dosli sami, i niko nije njima komandovao nego eto oni su bili tu i za zlocine koje su pocinili ne mogu Bosnjaci odgovarati, jer oni nemaju sa njima nikakve veze Ako danas u Sarajevu nadjes makar jednog \"covjeka\" koji ce ti reci da je kasarna Viktor Bubanj bila logor za Srbe i ja cu sebi osjeci obe ruke Prijetlju idi odavde ne znas s kakvim olosom imas posla!!!!
ratove vode vjerske vodje, samo toliko.
Diće ruke ovaj brzo od nas samo mu treba pokazati pravo lice, ne ono koje se pokazuje Anđelini.