Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je slobo2
Brzo ste zaboravili ko vam je nabavio plin zimus kada se Sarajevo smrzavalo. Sto ga nisu zbavili Tihic i Silajdzic sa svojim arapima. Ja licno bih vas pustio da se smrznete ali Boris Tadic je bolji covjek od mene. Toliko.
Turci zanima vas zašto je došao Tadić, došao da mu ga malo podudlate eto zašto
Ja vas uopste ne shvatam. Hocete zajednicku drzavu protiv koje ste se digli devedesetih. Sto pre shvatite da sirijatski nema u evropu,pre ce biti svima bolje. Inacenje nikom dobro nije donelo. Srbi su u evropi najtolerantniji prema Islamu. Najvise se Dzamija otvorilo na prostorima gde su Srbi.To znaju Gastarbajteri veoma dobro.Kad se manete ekstremno-verskih obelezja i hajlihanja JAVNO.To \"demokratska evropa\" ne tolerise. Nisu +urcem mrdnuli devedesetih,nece +urcem mrdnuti ni sada.
Ali dzaba vam,! Dok vi drecite ko zmije u procjepu, mi smo svoju kucu uredili, ekonomski uljudili, a kod vas promaja na sve strane ! Ove vase prdonje od politicara poture vam Dodika ko kost, a ovamo jad i cemer ! Niko ne prica o odbijanju \'\'jeftine\'\' love od strane MMF-a ?! Kako cete u zimu poderanih gaca ? Ccc...hehe...svi vas bre karaju i za nos vuku , glupe poturice ! Pravo ste parije od naroda !
Stara poturicka taktika -Sto je nase , to je samo nase ! A sto je vase to je zajednicko- More, stare vam se nakaram !!! I stalna dreka ! Kao kada arapi sahranjuju nekog svog mungosa !
Nego bre prdonje , imali u vasoj drzavi FBiH kakvih srpskih poslanika ?Ili ste ih sve potrovali ? Necuje se ni muva ! Ovi vasi skotovi stalno nesto mekecu ! Ovdje meket ,tamo muk ! Dobro ste to smislili !
Mi krenuli protiv \"JNA\"? To se vi jako trudite da tako prikazete protekli rat i kako je do njega doslo. Sto je najgore djelimicno i uspjevate ali istina ce se uvijek znati!!!
nemoramo ni nagdjati. Znaju se njihovi cijevi i dokazani su tako sto su vise puta u historiji pokusali ostvariti ali bez uspjeha. San velike Srbije sve manji i svi vide samo oni ne.
Tadic je Americki spijun koji ima ustaske korene. Ne znam zasto ga pljujete kao velikog Srbina. Nije niko dosao da deli Bosnu, Bosna je sama podeljena od raspada SFRJ. Da se niste okrenuli protiv Jugoslovenske Narodne Armije, Bosna bi danas jos uvek bila jedinstvena i prosperitetna!
av ava avavavvavvavav
Zasto nagadjate ? Pa ja cu vam reci ! Moze mu se ! Ko bre vas mungose ferma izasta ? Misevi !!!
Povoljno mijenjam cetvorosoban stan,nova pvc stolarija,svijeze okrecen,uredni papiri,tri minuta laganim hodom od \"Bas Carsije\",menjam za dvoiposoban u BanjaLuci. Sifra \"beganova majka ne place\".Bez posrednika molim.
Nema mijesanja unutar drzave Bosne i Hercegoivine,tadic dokazuje njegovo veliko cetnistvo i cilj kreacije velike srbije! USTAJ BOSNO! BOSNA4EVER!
Duzni brate itekako. oduvijek smo mi bili gospoda a oni krmad pogana koja se ne zna ponasati na carsiji! Sad se ponasaju nadmeno al nije nicja do zore. Misle da bi im mogu tako lahko proci ove namjere a ne ne nece moci ovaj put. S njima cemo mi zavrsiti nekako .