Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect braćo
Respect ide braći bajkerima, paćeniće retardirani
Vidi se na koga srbi lice, ovo su njihove tate... Srpkinje njih najvise vole...
Biogradu kod Zadru.Ajd nek mi neko objasni gdje se nalazi njihova finalna destinacija.Hahahahahha admine jel te to NOHA pred kišu?
Nisu se Bošnjaci okrenuli Turcima zbog neke prevelike ljubavi. Okrenuli se jer nisu imali izbora, sa svih strana okruženi neprijateljima koji ih žele istrijebiti a pod Osmanskom okupacijom su imali kakvu takvu sigurnost.
ja vala volim tursku ,lijepa zemlja,slicni obicaji,ista vjera
Ja volim samo Bosnu, prema ostalim zemljama sa ravnodušan, eventualno neke više "gotivim", neke manje. A Bošnjaci i Turci nisu ni sličan narod. Možda ima neke sličnosti sa "Istambulskim" dijelom Turske, a sa onim jugozapadnim apsolutno ništa. Jedino vjera ali pored njih još 1.5 milijadri muslimana. Ko je bio u Turskoj zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu se Bošnjaci okrenuli Turcima zbog neke prevelike ljubavi. Okrenuli se jer nisu imali izbora, sa svih strana okruženi neprijateljima a pod Osmanskom okupacijom su imali kakvu takvu sigurnost.
dobro je da im erdogan nije zabranio i motore
Braćo!! Na fotki broj.8 vidi se naša druga žastava!!! Selam
@priznajem.bosnjak.7 Ti si komplet retardiran momak.
Molim govna SDA da ne zovu Turke bracom, jer oni mozda vama Srbijancima jesu braca, medjutim pravim Bosnjacima nisu braca, ali jesu prijatelji. Medjutim da bi neko bio brat, treba imati istu krv. SDA kao srbijanska stranka formirana od srbijanaca Izetbegovica mozda gaji simpatije prema braci u krvi Turcima, jer jebiga, ako je cijela Srbija napravljena od Turcina, onda su i Izetbegovici, prema tome mozda Turska jeste bratska po krvi zemlja Izetbegovicima i Srbima, medjutim Bosnjacima oni su prijateljska zemlja, ne bratska, jer krv Bosnjaka i Turaka nije ista, da bi bila bratska.
Respect ide braći bajkerima, paćeniće
Ja imo javu 250 , kakav harli hahahaha
eto mi nismo kao vidjeli harley pa se cudimo fol,daj ba smijesan je naslov
hahah ja jebene paznje, 3 lika gledaju u golubove i to je to
dobro si rekao,ovaj klix je pravi klixoglu,portal anadoly agency,pola vijesti od njih dobijau.turska medjiska okupacija bih.