Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ,, ponovo poplavilo,, pa i budali je jasno da će plaviti sve što je plavilo vrć u ovoj zemlji sve dok na čelo Federacije ne sjedne pametan patriota koji će iznaći načina da stvori novac (manje će krasti i bogatiti se lično) i uloži koliko treba dda se napravi što se napraviti mora. Koja budaletina je pomislila da više neće plaviti, valjda će se samo popraviti gdje treba da se popravi i eto nama narodnog veselja. Sa svakom jačom kišom sve će žešće poplave bivati tako da narode pa valjda koristiš mozak.
Dobro bi bilo da bude žrtava među poklonicima zločinačke zdrkotine HZHB
E jasta je poplavljeno, ne sirite dezinformacije. Dobro znamo da je zavod rekao da nema straha od poplava.
Bas me cudi da je poplavljeno... bas cu se zacuditi kad se ponove prosle poplave i klizista... Najvise cu se cuditi nasem narodu koji ce opet govoriti nema drzave, civilne zastite, vojske, policije itd. Svem cu se cuditi i cekat da prodju poplave samo ovaj put necu pomagati ni finansijski niti fizicki lagano iz kuce moralisati i bolice me kurac za glupi narod za maloumne ovce i bekane.... Trazli se gledate i nek vam je sa srecom
Ja sigurno neću pomagati Doboju, jbe mi se ovaj put.