Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto niste napisali, kao drugi portali, da mu se kcerka udala u Austriju i presla na Islam, sto mu njegovi vjernici ne mogu da oproste
Što njemu da oproste, nije se on udao. Glupi ljudi, nije među njima lako opstati
I sad kao zbog toga on napusta BiH. Ode ba covjek za svojom srecom.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
koliko god je voljeli i nosili u srcu ipak je ovo zemlja bez buducnosti i normalnog zivota
MostaracOdBo. Mozes ti vjerovati koliko hoces, ali nazalost rijetki ce se vracati. Situacija je tamo odlicna jer ljudi i dalje odlaze, niko se ne vraca.
Sta cemo sad?
I šta sad!!!
au firdezen...
Nije li taj tu zbog davanja hljeba, a ne zbog zarade vlastitog?
Cuj i svexenik hoce za boljim zivotom....????!!!! Pa valjda svecenik mora sluzit Bogu, nece on seksati ni nista radit sem mrvit krunicu i citat bibliju i sl... Kakav bolji zivot za svecenika???!!!!! Ima u crkvi, manastiru pojest popit i ostalo sto treba!
Radivoje Koraća u Njemacku.
Tuga da narod odlazi. U među vremenu, političari zavađaju i zajedno kradu.
Je l’ mu kcerku ozenio Bosnjak ili neki Turcin/Arapin ? 😤
😂*
Odvojiti BiH od Srbije je bio najgluplji postupak ikad.
Kefiru- Kad je BiH bila pod/ sa Srbijom????
Tuzno, mostarski srbi su jedni od najvećih gubitnika u ratu. Mostarska crkva je dugo vremena bila najveća u BiH i simbol moći, uticaja i snage mostarskih srba u pravoslavnom svijetu. A sam Mostar je izgubio puno sa odlaskom srba, izgubio je dio duše.
Iz kojeg god razloga odlazi njegova stvar i tko smo mi da mu sudimo kad ce se na kraju i nama suditi.....biblijski kuranski talmudski kako god zelite al ON ce nam na kraju matematiku odrzat
ja mislio u rusiju
hoće i tamo biti pop , ili će se dati u keramičare i parketare ?
I Bog je od nas digao ruke...
Iskreno i ja da sam hrvat i da imam evropsko drzavljanstvo od svih mogucih europskih drzava, zasto bih zivio u bosni?