Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah vrijeme Ramazana. :*) Mislim da c morati uzeti stanku jdno mjesec dana od Klixa, kako ne bih citao srcedrapajuce price i gluposti i Jednom Jedinom... :*) ..ne zelim popusit ban opet tako skoro. Sretno muslimanima, da ispostite i zadovoljite Jednog kako vi to znate. :)
Dje je bolan Ramazan , tek prekosutra aaaaaaaaaaaaaaaaa
Meni je zbrka u glavi sta je Mevlud, Je li to neki obred koji se u svakoj prilici koristi: kupis kucu mevlud,kupis stan mevlud,ozenis se mevlud ,rodjenje Poslanika s.v.s. mevlud,smrt Poslanika s.v.v mevlud,pocetak Ramazana mevlud, pred pred pocetak Ramazana mevlud, kad ko umre mevlud. Zbrka totalna
hahaha >>> http://s14.postimg.org/6epfxmxdt/klix.jpg
Svim muslimani u BiH i širom svijeta želim poručiti "Ramazan šerif mubarek olsun", i da im dragi Allah da snage i volje da isposte cijeli mjesec.