Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koji je to Sejo faktor? Ne znam sta Mostarski teatar mladih i direktor istog teatra imaju sa mostarskim Gradskim vijećem. I kad već govori o čišćenju ispred vlastitog praga, on svoj neka počisti! @Mostarc: Da, definitivno, organizacija nije Sejina jača strana. Uzmimo za primjer Festival (kome imena ne znam ni dandanas) u Sejinoj organizaciji, gdje obavijest o terminu nastupa dobijete dan prie istog. Katastrofa!
http://www.youtube.com/w atch?v=y5ibqZk119M
E moj MO, bas takvi ljudi su uvijek smatrani `papcima`u Mostaru. Moras igrati kako ti mahala svira. A mahala kao mahala: zatupljena, primitivna provincija kratkog fitilja.
SVAKA CAST ZA TEKST! TREBAJU NAM MLADI LJUDI, OBRAZOVANI, NEOPTERECENI NI VJEROM NI RELIGIJOM NI BILO CIME. SVI DOBRO ZNAMO KO SU I LJUBO I SUDO I VIDOVIC I PERIC.....- MASA KRIMINALACAI NAJGOREGA OLOSA KOGA JE NERETVA IZBACILA! OTPAD NA SMETLJISTE.
Nek se Sejo drzi teatra a politiku neka ostavi politicarima posto mu bas i ne ide od ruke od kako je \"devedesetih\" lose organizovao \"mitinge podrske JNA\". Vozdra svima.