Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa što zagadi rijeku tom pjenom moj Dragane :)
nemoj hemikalije u vodu
Praštaj mi Radovane! Ove idiote iz SDSa ne mogu vise da podrzavam..Mucim se evo vec 15 god od 30 koliko postoji SDS.Prastaj ne mogu visè!
A ja seljacine sto ti maraka
Sta ga briga,nece on pecati u rijeci..E,ovo samo u Bosni ima da more sapunice pliva rijekom i jos se hvali..Joj draga Svico sta nam ovo rade!?
Divljak pravi...
Hahahahah kralj,s tim da je mogao bez ove pjene
Dodji na baklavu Mekta...bice i Semiha
Ekološki, nema šta!
Car..😅
daska fosna 5-ica ministre
ovo je za zatvora...i onda kaze neko forsirajmo nas turizam...da neki europejac dodje i vidi ovo ili toliko smeca u rijeci, gdjegod i poneku ves masinu, pa fras bi ga strefio...
U bilo kojoj normalnoj zemlji bi dobio krivicnu prijavu. Ne mogu vjerovati koliko je retardiran ovaj lik...
Vježbaj Dragane ova prirodna kupanja u zatvoru nema luksuznih kupatila.Valja robijati za pljačku državnog novca i tebi i tvom šefu kabineta.Ološu
Super lik , ekološki osviješten nema šta drugo reći 😂🤷🏻‍♂️ Blago svima nama tko nas vodi - nam se pita/pitao 🤦🏻‍♂️
Hahaha....evo ga kao da je u januaru ozelenilo.
Ma meni se čini da ovo nije lasta,nego na stomak skok!
@MrziteljPDA I laste imaju stomak!