Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet nemate fotke?:S
TREĆI ENTITET
U BOJ U BOJ ZA NAROD SVOJ !!
Manijak,nisi govno od čokolade,ti si govno od kalje!
I dok se mladi u Mostaru bune protiv huligana i javno istupaju, dok mladi u Banja Luci danima protestuju kako bi ocuvali svoj park...sta mi u Sarajevu radimo??? Pljujemo po svemu sto imalo valja! Samo onaj koji nesto radi ima pravo kritikovati! A kakvi su nam mladi danas jedina revolucija za koju znaju je LIKE na facebook-u....tuzno, jako tuzno! ali pijte vi i dalje svoje kafe, bit ce bolje, sami ce se politicari promijeniti, nestati korupcija, nacionalizam i ostala sranja...HA-HA!
Lake ženske kao Ilijana Ivanković-Ćuk..-radodajka-
Pusti šuplju!
a.lla.h dz.s rece : Odbij me pred ljudima , i ja cu tebe pred njima
To je moj Mostar. :))))) Ovo je slika koju trebamo gledati u budućnosti, i mislim da velika većina građana mog preedivnoog grada misli isto, ne smijemo dozvoliti da nam mala grupa huligana koji nemaju pametnijeg posla od huliganstva uništava život i stvara tenzije koje realno i ne postoje. Bravo moj Mostar.
Juga je nestala.Ali ovo je dokaz da se nije potpuno ugasila. Samo naprijed, braco ,svih boja ,nacionalnosti i vjeroispovijesti !
Jesuli jeli ili pili čokoladu na današnjoj vrelini.
joj eto nam imena...svi nesto ruzicasta,zelena,bijela, narandzasta revolucija... kod bosanaca ČOKOLADNA REVOLUCIJA jos bolje bi bilo REVOLUCIJA TELETINE ISPOD SAČA....zamislite CNN izvještava o nemirima u bih kako hoce da otjeraju politicare...JANJEĆA REVOLUCIJA
O Rozicu jesi jad ti od sela pravis grad!
Rozica treba osuditi na visegodisnju robiju, ti ces miriti omladinu, kako te nije stid, ti ces sa tvojim cokoladicama da unistavas klicu mrznje koju smomi posijali.......
Da je srece jedni bi drugim oci vadili, a ne cokoladom se castili, kako vas nije stid kvarite nam omladinu, a mi je naucil da mrzi sve sto nije iz njihova tora. Stidi se Rozicu mjesto zileta ti dijelis neke tamo cokolade.
ISLAM CE ZAVLADATI SVIJETOM !