Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Mostar bilo da je zima bilo da je ljeto uvijek nekako najvise na*ebe. Ljeti ne mozes disati/zivjeti koliko je vruce, cim malo zazimi odmah poplave, blokade saobracaja, nedaj boze kad padne malo snijega... Nije ni njima lako
baš su na nezgodnom mjestu, ljeti vlada mediteranska klima sa velikim temperaturama, sušom, još kad se zagrije onaj kamen i krš oko njih, ko u grotlu, a zimi i u jesen nekakve kiše i bujice da te bog sačuva, ne znam ni sam kako bih tamo živio :)
Ne mislim da je tema za zajebanciju, kao sto neki ocito misle da jeste. Bolnica je poplavljena (RMC "Dr.S.M."). Nije smijesno. Niti je za zezanciju. Ili nekom jeste, blago mu pameti.
Kakav je narod, dobro nas ne pogodi cunami, ili zemljotres jačine jedno 10 stepeni po Rihteru.
Bitno je biti Bošnjak, da ne bi bilo i gorih poplava.
Pjevale su sinoć "Mostarske kiše".
Ljeto, sunce, vratite se!
Kisa je padala, a ja sam plakao za njoooooooooommmm
Kiša kiši, mala moja piši, piši svome voljenom dragome
i, naravno, sve sluzbe je ovo docekalo nepremne i narocito iznenadjene
Jesen u punom jeku.sve u svoje vrijeme.
Ako je ovo uvertira za navodno "najoštriju zimu u posljednjih 100. godina", onda nam se loše piše..
Hahahah nisam pročitao riječ uvertira od osnovne škole!!! :D
@Amir Lijepo je podsjetiti se osnovnog obrazovanja, ne škodi.. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Grana pala na trafiku? Auuuuu...