Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam dao glas Ivi Josipoviću. Bio je u Kraljevoj Sutjesci, Novoj Bili, Vitezu, Kreševu.. Ivo ljudino respect.
.......naložio ih Čovinjo i HDZ da od njihovih glasova zavisi pobjeda KITArovićke,, a i podmazali ( po 100 kerma) hercegovce da idu glasati:))
trosite pare poreznika Bosne i hercegovine na interese rvatske
rvatski tererosticki fanatici
Hahah Divi Specijalaca Isto Vojnici
Idioti se bore za dobrobit tudje drzave a svoje ne cijene. Misle bice im bolje,jadnici.
Ne budi smijesan. O kakvim ti to ptavima govoris ? Gladovati u svojoj drzavi a navijati da je bolje u drugoj mogu samo idioti raditi.
Eto ti sad sam potvrdi sta sam ti rekao. Sto neradite u hercegovini ili hrvatskoj onda ? Zato sto gladujete u hercegovini.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja budala.
Lagumdžija učestvovao u Maršu jedinstva u Parizu: Zadnje pojavljivanje zlogumdzije nakon politickog samoubistva u oktobru 2014 :)
Austrija: Uhapšena djevojka iz BiH pod optužbom da se htjela pridružiti IDIL-u Htjeo sam i ja upast u Lutriju BiH i otet im sve pare,al kad sam se otrijeznio skonto sam da to bas i nije pametno Imali razloga za moje hapsenje???
Pa ako su oni hrvati zasto jednostavno ne idu u svoju domovinu hrvatsku i zive tamo i glasaju tamo. Ja znam da u Bosni i Hercegovini zive Muslimani Pravoslavci Katolici itd... ne znam ni ja vise koje religije. Ali da zive Hrvati Srbi itd... to mi nije jasno. Zasto ne idu u te svoje domovine i zive tamo zasto uzrokuju probleme ovdje. Postujem sve ali ovo vise ne prolazi drugovi ako ste Srbi i Hrvati izvolite i idite tamo. U Bosni i Hercegovini zive Bosnjaci i Hercegovci i punto.
Kakav dejton kakve bombe ti bacas. Ja postujem sve ali da si Hrvat ili Srbin ili iz bilo koje drzave a zivis u Bosni i Hercegovini pritom nosis drzavljanstvo Bosne i Hercegovine nemas pravo da se izjasnjavas kao neki drugi narod dejton je dosao samo da se smire tenzije jer su vama popili mozak na slamku da ste Hrvati ili Srbi.
Ovo nije mrznja nego realnost. Pitam ja tebe Da li bi Srbija ili Hrvatska dozvolila Bosancima i Hercegovcima da imaju drzavljanstvo BiH a da pritom zaradjuju novac i zive a pritom i pljuju tu istu drzavu u kojoj rade i zivie tj. u ovom primjeru Srbije ili Hrvatske. Da li bi Srbija ili Hrvatska to dozvolila. Ja cu ti reci ne bi!. A ko je neobrazovan ovdje sam se javio. Pa onda bi i u Njemackoj i Austriji na primjer trebala postojati 4 naroda Srbi Bosanci i Hercegovci i hrvati. Jer ih ima i tamo koliko hoces. Da li bi Jedna Hrvatska dozvolila da imaju 3 naroda u toj drzavi naravno da nebi isto tako kao ni Srbija ni bilo koja drzava. A u Bosni i Hercegovini su rodjeni Bosanci i Hercegovci ne mogu nikako Hrvati ili Srbi ili ostali... tvoje dijete kad s erodi u BiH ono je drzavljanin i pripadnik jednog naroda tj. BiH ne moj da pametujes bezveze svi ovdje znaju o cemu ja pricam.
pitam se postoji li jedan muškarac koji bi javno se predstavljao kao Pizdarović
Sve domoljub do domoljuba...
A da ih pustite da glasaju jos nekih 10 dana :)
@hercegovac-92 ti si lažov i veliki neznalica. Naš bosanski kralj Tvrtko ne može nikako biti Srbin. A ti si vjerovatno Bošnjak pravoslavac.
Na kraju će sudeći po zainteresiranosti svi i preseliti u Hrvatsku.
ašićare ne daju hercegovcima da izaberu rvatckog precjednika ... broka
http://solonovpolis.wordpress.com/2014/11/29/bosnjastvo-najvece-zlo/
u Hercegovini ne postoje Hrvati, Srbi i Bošnjaci, tamo je svak Bosanac, kaže Prof. dr. Midhat Riđanović
"...nekad davno, većina bosanskih katolika i pravoslavaca nisu ni znali da postoje neki tamo Srbi i Hrvati..."