Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"U slučaju hitnosti, pozovite SDA i HDZ i yebite im sve jer su nas sveli na selendru", kaže automatska sekretarica u Hitnoj u Mostaru.
jesu nepismeni nemoguce pisu ne moguce
Nemoguce se pise zajedno ti si nepismen
@jenka xaXaXaxA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nazovite Zubejdinog rođaka, on će nazvati sestrinog prijatelja, čija je tetka išla preko komšijinog zemljišta gdje je brala jabuke od komšije, koji opet ima sina čiji prijatelj će vas spojiti sa HITNOM POMOĆI. Jednostavno, ne može jednostvanije :)
Halo, jel to pitna homoć ?
Mi vec odavno kao da nemamo Hitnu pomoc u Mostaru. Zovnes Hitnu jer je logicno nesto hitno, jos ti se budala drekne na telefon sto se sama ne dovezem u Hitnu. :/ A ako se smiluju da dodju, treba im 20 min. Do tada coek moze umrijet 6 puta. Grozno!
@otokaboy3 sta ti kazes na ovo
iPhone6@ da necu piti kad odem u mostar
sda drzava smrt za drzavu bejha
Glasajte za iste, bleee bleee
Vijest je vijest, ali i pravopis je pravopis.
'...građani se mole da u slučaju nužde zovu policiju' mostarac - dobar dan, da li je to policija? policija - da, izvolite. mostarac - meni se kenja. rekli su da u slucaju nuzde od sada zovemo policiju. policija - :-/
duhovit si, nema sta
@Parazit cuo sam da ti sister voli duhovite! ;-)