Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joooj BIH naša!!!! Ljudi moji kakva su ovo vremena! to bogatstvo ljepote i zdravlja sve će plamen odnijeti! i onda se čudimo klimatskim katastrofama,a nije ni čudo kada je narušen svaki balans! Molimo za kišu i milost!
a mogli ste zovnuti i super-nermina da to zapisa nabrzaka
Slažem se s tobom. Ti i svi ostali mladi po Bosni bi trebali biti idealisti i čekat bolje sutra dok raja u sarajevu ima barem 10 puta više mogučnosti i onda se još usude zvat druge \'došljama\'. A šta su oni nego djeca \'došlja\'. Samo ti ostani u Rajvozu, sjedni na federalnu sisu i komentariši na tipkovnici po cjeli dan ko ovi građani. Slažem se nek sve izgori jer je to naša sadaka.
@Pa, u kući ti gorilo da Bog da. Dočepao se seljak Sarajeva i ko ti je ko on. Vjeruj mi, takvi kao ti će uvijek biti došlje u Sarajevu i vicevi će se pričati o njima.
Pa šta. nek izgori sve, tako i tako ovdje u sjevernoj Hercegovini života više nema. Studiram u Sarajevu i ostajem ovdje. A nešto malo para ču da šaljem svojima u Konjic i bujrum.
Mostar, Konjic i Jablanica trebaju vatrogasce, cisterne i vodu. Pa što ne raspišu konkurc. Ja bih se odmah prijavio u vatrogasce. Dobra plaća, nema se više šta gasiti (sve igorilo) benificirani radni staž.