Rekordna količina kiše
0
Mostar kao Venecija
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fudo balidzane ima i muslimana u Mostaru ili bi volio da i nas voda odnese, ko sto su nas takvi kao ti i u ratu zaboravili i prodali picko balijska... Selam normalnim Sarajlijama
Ma nista dok Bozija kazna nestigne ))) a tek cekajte republika srpska ce kazu sva bit sravnjena i bice sve kao pustinja sami pjesak ko u sahari ... samo polahko dok kazna stigne
Sjedni mi na mudo.
http://tm87-breza.com.ba/
ZA ŠIROKI BRIJEG JEDAN PJESMA OD BEBEKA \"DABOGDA TE VODA ODNIJELA, ŠTO SI DUŠO MENE LAGALA...\"
@želja ne laprdaj majke ti :P @fudo eto nek\' će i tebe ovaj val zaobići pa kako god!
@fudo klocu, umjesto da palamudis po saxu, procitaj poneku knjigu, nece ti se ruke osušit od nje. muka mi je kad vidim da dezurni \"imači kada\" poseru svaki clanak, a ne znaju napisat prostu prosirenu recenicu.
Pocetak recenice se pise velikim slovom,a na kraju ide jedan od interpukcijskih znakova,u tvom slucaju tacka,eto samo da znas.
Super nam je ,sad malo na kajaku ,provozati se na kavu
Sreća pa one budale od prije par godina nisu otvorili branu i pustili vodu inace MOSTAR ne bi bio kao Venecija nego kao SUMATRA! ;)
nije ovo nista kako je bilo u Zenici za onu nedavnu oluju, gdje je za samo 2 sata padanja kise doslovno citav grad bio preplavljen! voda se sa ulica izlijevala u rijeku bosnu.. nesto poput vodopada. nema tog odvoda koji bi mogao u tako kratkom vremenu odvuci toliku kolicinu vode! to je jednostavno prirodna nepogoda - kao sto je i u ovom slucaju za Mostar!
uzivajte se pise zajedno, eto samo da znas
da voda hoce odnijet ona goovvna sa istocne strane
Kako je u Sirokom,nadam se da je OK. FREE SRPSKA
Neka neka eto vam sad hercegovci uzivaj te :))