Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NDH , pa i NJemci su juče obilježili bombardovanje Drezdena ,trebali ste poslati delegaciju tamo i da oni dođu kod vas . Partizane , napadali , a Genocid nad Srbima ,a rasistički zakoni koncetracioni logori , za djecu ,a pokatoličavanje nad jamom , a spiskovi od 500 ljudi koji 1942 primaju katoličanstvo i slike i video zapisi . Hrvatska zemlja je sjeverno od Splita , ostalo su u vijekovima terora ,kao i 1941-1945 pokatoličeni Srrbi .
neka im je laka hrvatska zemlja
Evropski parlament nikada nije donio nikavu rezoluciju o \"totoalitarnim režimima.. Ko je nađe neka je postavi..Pozivaju se na \"Evropu\" a ne poznaju evropski parlamentarni sistem...
Naravno većina ih je poginula u borbama a sada ih se pokušava predstaviti kao nevine žrtve...U Čapljini su iz samostana po parizanima prosipali vrelo ulje...Šta su tražili to su i dobili..