Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepi Mostar, steta za omladinu i sve sto se desilo i desava u Mostaru.
ne razumijem svrhu svih onih dzamija oko mosta. sve dzamija do dzamije, a sigurno zjape prazne.
Samo što se sa te pozicije ne vidi koliko je Neretva puna fekalija. NAŽALOST i to su Mostarci doživjeli da im se zabranjuje da plivaju oko Starog Mosta. SRAMOTA !!!!! I Sarajevo je lijepo samo su nam bili zabranili da pijemo vodu sa Vrela Bosne.
Grad koji je bio olicenje mrznje i ubijanja izmedju hrvata i muslimana. Grad koji je i dan danas podjeljen. Grad sa najvise dzamija, ali i sa najvecom katedralom. I sva sreca grad bez srba, jer da su oni tamo vjerovatno bi bili krivi sa sve to.,
odlično, trebalo bi i druge gradove da znamo kako koji izgleda :D