Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOME LI OVA LUTKICA GENOCIDAS SOLI PAMET??? NIKAD VISE TADICU GENOCIDASU, NIKAD VISE VJEROVAT VAMA KOJI STE POCINILI GENOCID I KOJI I DAN DANAS PODRZAVAJU GENOCD DAJUCI PODRSKU GENOCIDNOJ TVOREVINI, BIJEDNA BANDO GENOCIDASA, KUNETE SE U KRST I CRKVE, BOLESNAK OLEKTIVNA PARANOJO, KRVAVA CRKVO SRPSKA, IZ KRSTA TI TOCI KRV SVIH BOSNJACKI, HRVATSKIH I JEVREJSKIH ZRTVI!
ovi srbi su stvarno pravi integristii fundamentalisti al ne hriscani vec srbi, nemaju oni nista hriscansko u sebi, ubica do ubice, kad tadic cuva najveceg ratnog zlocinca ratka mladica sta cekat i vjerovat od njega i srbije, srbija je jedna izmisljena drzava, i nestat ce ko sto je i postala, na papiru, jos treba samo sandzak i vojvodina da se odvoje, a nis i jugoistaoci dio danasnje srbije vrati bugarskoj i makedoniji i nema vise nista os srbije:)))
STARA BOSANSKOHERCEGOVAČKA FORA KAŽE: \"BRAVO KOLUMBO - OTKRIO SI AMERIKU\"!!! MEĐUTIM, MOJE MIŠLJENJE JE, A I SIGURAN SAM U TO, DA GOSPON TADIĆ I NJEGOV JARAN DODIK SEBE DOVODE U 100% PROTU-RJEČNOST OD GORE DATE IZJAVE, JER AKO JE TADIĆ (A SAMIM TIM I NJEGOV SLUGA DODIK) ZA POVRATAK SRBA, PRAVOSLAVACA I OSTALIH NEMUSLIMANA I NEKATOLIKA U MOSTAR, ZBOG ČEGA MU TREBA GENOCIDNA TVOREVINA REPUBLJIKA SMRDSKA?? NPR, TADIĆ LIJEPO ZBORI O ONOVI SABORNE CRKVE U MOSTARU, ALI MI SE ČINI DA NIŠTA NE RADI NA NJENOJ OBNOVI, ILI?? NEKA ME NEKO ISPRAVI AKO GRIJEŠIM. SVI SRBI (ALI I OSTALI PRAVOSLAVCI) BOSNE I HERCEGOVINE MORAJU BITI 100% RAVNOPRAVNI U SVOJOJ DRŽAVI BOSNI I HERCEGOVINI, I TO NA SVAKOM NJENOM PEDLJU, BILO U MOSTARU, DRVARU, BANJOJ LUCI, TREBINJU, BIHAĆU, SARAJEVU, BIJELJINI, DOBOJU, TEŠNJU ILI TUZLI. SAMO BOSNA I HERCEGOVINA BEZ ENTITETA MOŽE DONIJETI NAPREDAK SVIM LJUDIMA KOJI JE VOLE NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN.
zivotinjo, samo lazes i podvaljujes okolo, ko te dovede u mostar
Ma treba sve unistiti i vratiti se jednocelijskom nacinu zivota.
I vas komuniste i ostale ...izme(tizme), treba takodje poslat na smetljiste i vratit se starim slavenskim postenim obicajima
nema nista od ove crkve jednom smo gamad zatjerali a sad im dat da se vrate ma kakvi jos bi oni neku zajednicu ovdje osnovali....Tadicu da si tijeo faca ispas trebo si dijeci i familijama srebrenice podijelit par da ne spavaju na cestama sirom bosne pa da te onda narod podrzi a vako nema od te crkve nista hrvati su je srusili a mi je muslimani necemo dat da se gradi
Evo i komuniste bi da se brinu o crkvama zbog vlasti. Trebalo bi porušiti sve crkve i džamije, uništiti partije i vlasti, pa bi se lijepo žvjelo, bolje no kod Tite....
ovaj coban otvorio međunarodni sajam gospodarstva. on nezna ni sta to znaci. vjerovatno konta stocnu pijacu.
Slažem se g.Tadiću,a kad će ostali gradovi u BiH postati cijeloviti?Znate li to?????
Široki je sasvim sigurno guzno crijevo
Mostar je majmunski grad...i nazalost saborna crkva ga nece poljudit ali treba je napravit, bar taj koji Srbin sto je prezivio da ima gdje se molit. Najljepsi a najgori grad za zivot je Mostar.
Mostar nije hrvatski, srpski i muslimanski nego hrvatski grad.
MOSTAR NIJE BOSNJACKI,SRPSKI,HRVATSKI VEC BOSANSKO-HERCEGOVACKI GRAD!!! DJUBRE JEDNO SMRDLJIVO !!!
jeli isus bio peder i pedofil? kad vidis koliko afera pedofilije u katolickoj crkvi? hahaha, svakako i sto je sigurno to je da rusija i pravoslavna crkva stoje iza ovih afera:))) pare su cudo:)