Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od oslobađanja tog grada of antifažizma, napisa klix novinar?? Valjda od oslobađanja tog grada od fašizma. Zna li klix novinar u opšte šta je fašizam a šta antifašizam?
Od kojih novinara i kojih intelektualaca ništa ne iznenađuje
A rugali se Fadilu ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fašizam jači nego '43
LOPOVLUK I NERAD ,REKET , PRODAJA DROGE , KRAĐA DJECE , ZDRAVSTVO, LIJEKOVI , RIJEKE , SUNCE .
Prestrašno. U slobodnoj zemlji da nemaš pravo ili pod strahom da odaješ počast kome ti želiš. Ogledalo društva tj. Mostara i onih koji vladaju u Mostaru. NAŽALOST danas se slave fašisti i zlikovci. Ovo nema nigdje u svijetu ali to smo mi zatucani i zadojeni mržnjom prema onima koji drugačije misle ili se ponašaju
SMRT USTASKOCETNICKIM KREZUBIIM SMRADOVIMA. SLOBODA NARODU🫡
Ovo su sve fasisti na celu sa Schmidtom. HDZ zna se naravno a sad i pojedini faktori na celu sa supkom Konakovicem pokusavaju da uniste BiH. Ne damo se
80 g prošlo od rata a ovi trolovi sve mlađi
Nece se debili okupiti zbog inflacije nego da skupljaju političke poene
PRIVALA ko zna šta znač. Od 1945 u martu u partizane prešla sva četnička gamad , ustaše i domobrani , I BRALI boračku 50 godina .I danas je to isto . NIKO nema ništa protiv partizana al to je prošlost .Hajde onda bolje da slavimo dan velike Bosne pod Tvrtkom. Kralj nam je ostavio državu koju Srbi svojataju, Hrvati svojataju , Bošnje glume domobrane ,.Ukini to komunističko sr..... .Kakav Sejo , Zlatko , Raif ,Božidar ,Janša .
Nismo pripazili današnje borce Bosne a glumimo partizane.Dosta ba šuplje daj te pare živim a mrtvr ostavite na miru.Mnogi se danas hrane parama SDP HDZ SSND Trojke DF glumeči patriote .Puste Gradjane i djecu da žive normalno. Kakav Komunizam nije nikad ni bilo.
Fašizam Dragana covica ,najvećeg katolika među hrvatskim pučanstvom
Inteligentnim ljudima su znanje i poštenje na prvom mjestu, a ovim drugim su to nacionalna i vjerska pripadnost!
I večeras će anti-antifašisti da posjete partizansko,da ga malo urede a policije neće biti na vidiku,neki drugi događaj će obezbjeđivati na drugom kraju grada.
Najveći nacionalistički ološ i šljam je došao na vlast 1990. godine! Potomci domaćih izdajnika i agresora na BiH!
Da sa na Zapadu ovo desi padale bi glave političarima, mediji bi ih uništili i zakačilo bi se na zid srama!! Ovo je sramota i pravim riječima rečeno fašizam.
Kako neki pogrešno tumače antifašizam. Ako si antifašista ne znači odmah da si komunista. Moj Mostar nažalost nije očišćen od fašizma. Mostar je i danas fašistički grad. Može pričati ko šta hoće i živjeti u nekom svijetu ali Mostar je i dalje u fašizmu.
Samo treba dolaziti i nikada ne odustati
Ako ne smijemo krstacine stavljati iznad mjesta koje nastanjuju Jevreji postavimo ga i iznad muslimana i niko u EU nece podici svoj glas. Nika vise? Ma , bjazi...
Kod komunista su lopovi bili u zatvoru, a kod nacionalista i vjernika na baterije su na vlasti! Nekad su se cijenili znanje i poštenje, a danas se cijeni stranačka, nacionalna ili vjerska pripadnost! Po popisu se preko 98% stanovnika BiH izjasnilo kao vjernici, a BiH je u vrhu po kriminalu i korupciji!