Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fakat bi smo se malo mogli potrudit da saznamo po kojem to zakonu ovi SUPCI ne mogu sebi smanjit plate od 7-8 hiljada i time smanjit deficit u budzetu, umjesto da ukidaju od usta onima zahvaljujuci kojima su ne samo dan danas zivi nego i u foteljama. Sto prvo te ne uradimo?
ja fakat vecih parazita i fukara od ovih papcica na foteljama nisam vidio do sada, a mogu se pohvlati da sa upuc u zbivanja i obiso sam dosta svijeta. Isto tako, inertnije zivuce mase od naseg naroda nisam vidio. Jedino rjesenje je da ovi papanski termiti sebi skrate pate i time nadoknade deficit budzeta koji zahtijeva MMF, tj. da im masa obespravljenih fino \"objasni\" kako se to radi.
DOBRO NAM RADE! TAKO SMO I ZASLUZILI KAD MIRNO SJEDIMO OVDJE I LAJEMO KO CIVAVE A PRED NOSOM POIZAVAJU SVO STO IMA IKAKVE VEZE SA DOSTOJANSTVOM I CASCU! MISLIM DA SMO ZASLUZILI I GORE KAD OVAKO MRTVO SJEDIMO I SVE TO SAMO GLEDAMO.
KAKO NEMA DURGOG IZBORA. SMANJITI PLATE, RECIMO. UKINITE SEBI OD USTA !!!!!!!!!!!!!!!!! NE MOZE SE GNJIDA ODVOJIT OD KOZE KAD KONACNO NA NJU \"ŠLJEGNE\"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma ne treba ljude napadati,pa gdjeeeeeee će sebi skratiti plate...moraju i oni od nečega živjeti... predpostavljam da dotični gospodin sebe i slične sebi,na sličnim pozicijama,svrstava u ovu grupu najslabijih i najzaslužnijih koje pod svaku cijenu potrebno zaštiti...
gospodine premijeru, znamo mi sta vi morate uradit! daj uradite sta, nemojte stalno ponavljat:\" moramo ovo, te moramo ono\"... URADITE NESTO, IZBAVITE NAS IZ KRIZE!!! SAMNJITE SEBI PLATE ZA 5%, A NE BORCIMA, POLICAJCIMA I PROSVJETNIM RADNICIMA.RVO KRENITE OD SEBE PA ONDA IDITE I NA DRUGE AKO JE POTREBNOO!!!!
Ima. ima najracionalnijih rjesenja .... SMANJITE SVOJE PRIVILEGIJE