Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To,se jako dobro ,ZNA\' isti,je krivac i doveo do 41/2,godina ratnih strahota,na podruchju,cele Yugoslovenske zajednice\"To,apsolutno nije mudro,SLOVO\"Zivjela\'REPUBLIKA SRPSKA\'!!!
sda,sda pobjeda je naša hahahaha gdje ste izdajnici Sbb i sdp gdje ste neka šuruje zlatko sa fahrom živjela sda
NISAM MISLIO GLASATI ZA SDA ALI KAD SAM PROČITAO OVE KOMENTARE I VIDIO DA SU PISALI SVE ISTI TE ISTI LJUDI OD DANAS SAM SDA I GLASAT ĆU ZA BAKIRA NEKA CIJELA BOSNA ZNA DA ĆE SDA POBJEDITI
HVALA VAM ŠTO STE OBJAVILI VIDIM DA I VI PODRŽAVATE SDP I FAHRU I OSTALE IGRAĆE KOJI RUŠE BOSNU
šta je komunjare.....Živio Sda i Tihić..... Pogledajte kako su se na početku komunjare raspisale, glupaci jedni...Izgubit će te izbore zbog Zlatka i ne znalice Željka i lopova Damira
znaci sibice i upaljace ponijeti na izbore kao escajg jelte tj instrument za glasanje...
Englezu, kad su ti ovi fasisti tako mili sto ne dodjes i bukvalno im se u pakash ne zavuces, a ne da kevces iz neke zapadnjacke rupe? Pitaj svoje matore, koji te okotise, kako im je bilo nekad a kako je sad.
majku vam lopovsku SDA-šku, .........uh ma sve vas treba na neomašćen kolac ponabijat i svilen gajtan preko vrata mamicu vam seljacku......eeeeee da vam je TITO živ krv bi vi pišali.........
ma bravo TUZLAK.... sve sto si rekao istina je, sve je to nacionalističko smeće
JA ću glasati za SDA, Probam zamisliti šta bi bilo od države da nije bilo SDA. I onda znam opet ću glasati za one kojima vjerujem. Poštujem i one koji glasaju drugačije.
Tihic definitivno srlja u politicki suicid. Opasno. Realno, nemaju sanse. Mozda na kojem kantonalnom nivou, ostalo nula.
Ma mars...
Haris - to je krivac
Pa ko tebe šta pita više igdje pa ni u SDA te ne ferma niko ni pet posto! Da bošnjačko dijete nikad ne zaboravi: SDA JE 20 GODINA U VLASTI SA USTAŠAMA I ČETNICIMA SDA JE 1990 POZVALA BOŠNJAKE DA GLASAJU ZA SVOJE KOLJAČE KOLJEVIĆA I PLAVŠIĆKU A NE BOGIĆA SDA JE PRODALA SREBRENICU KAMI RATKA MLADIĆA SDA JE UNIŠTILA EKONOMSKU OSNOVU BOŠNJAKA U NAREDNIH 50 GODINA!! Bičakčić, Džaferović, Terzić, Hadžipašić, Bakir, Branković, Budnjo, Šaja pa treba li više pisati sve go kokošar do kokošara. Posebno mi je drago što te tvoj politički abortus Radončić dere svaki dan u Avazu, Silajdžić sa TV1 će poderati babinog sina a što se tiče SDP-a i Lagumdžije, ljigavče šamački sve afere od \'\'Državnog udara\'\' do \'\'Reketa\'\' je tvoje maslo (Tihić-Palavrić) pošto si kupio svog bandita Nihada Imamovića da montira Lagumdžiji. Zlatko nije poginuo od četničke granate a kamoli od tebe majmune klempavi, daće Allah.dž.š da vas nestane!
tihic je jedan od najodgovornijih za propadanje cetiri godine koje on navodi