Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...........očit primjer da eurobirokrati ne shvačaju situaciju..........pa jedino običnim građanima se isplati ulazak u eu i početak eurointegracijskog procesa........ političari su svjesni da istoga trenutka oni više nemaju slobodu odlučivanja o ljudskim sudbinama i ne mogu se zahebavati sa narodom kako žele...........
Shvatili smo i to da ste nam vi iz OSCE-a apsolutno nepotrebni jer samo znate ubirati pare na ravun Bosne i nista ne raditi, smao pokoja izjava koja nista ne mijenja.
Šta ima Moore? Nije ni tebi lako, treba smisliti šta ovdje reći. OSCE - debela hladovina.
shvatili su oni qrc..
jesi li to sam skontao ili ti je neko pomogao