Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voljela bih da mogu apelirati na predstavnike stranaka i politicare da malo dugorocnije pogledaju na sve probleme i ovo sto rade nama, ovoj drzavi pa isebi u proteklih dvije godine, ovo sve je porazavajuće za BiH, pogotovo ovo sto SDA zajedno sa Zivkom Budimirom namjerava da imenuje Dzihanić u Ustavnom sudu, pa on je osoba koja ima kriminalni dosije, koja je dala 20 putovnica osobama koje su sa kriminalnom prosloscu i kojima je zabranjen ulazak u vecinu zemalja, o ostalim stvarima da se ne govori. Strasno je da dozvoljavamo da nam se ovakve stvari rade. Treba pod hitno reagovati.
Moze ga i ovaj Pilat šiljiti..................
Ovo je ocit pokusaj da smute Bosnje i da se na prevaru uvuku promjene koje niti imaju veze sa Sejdicem i Ficijem niti na jedan posten nacin rjesavaju ustavno pitanje u BiH. Cista podvala EU ,Amerika i Srba i Hrvata
"znači da u Ustavu više neće biti posebno navedeni bošnjački, hrvatski niti srpski članovi Predsjedništva, nego će postojati tri člana Predsjedništva koje biraju građani." pa gosp. Moon, zasto ce nam onda uopste tri clana presjednistva??????
Mamic.u vam hohstaplersku. Kad je nesto na stetu Bosnjaka,hajmo ih na brzinu smutiti,nasli dvojicu Sejdu Bajramovica(slucajni prolaznik i tornjak),pa potpisuj i halali.,da kao najbrojniji narod u BiH budemo marginalizovani. FUJ STOKO!
KAKO NIJE SRAMOTA vise EU-u i OHR udarati po Bosnjacima i drzavi BIH-i ! ZASTO toliko HINJSKI INSISTIRATE na NOMONACIJI suduja USTAVNOG SUDA FBIH-e, ZASTO STE NA TO CEKALI 4 godine, ZNACI sad kad "lagumdzija-dodik-covic" MOGU doci takticki i planski do podjele drzavne imovine RBIH-e, svih njenih prirodnih bogatih resursa - najbogatijih u Evropi, privatizaciji drzavnih firmi, jos JE EU-i , genocidnoj tvorevini i srbiji barba potrebno postaviti Sudije Ustavnog Suda FBIH i BIH KOJI CE ODRADITI taj izdajnicki i naprijateljski cin nestanka drzave RBIH-e, njenih drzavne imovine a TIME i Bosnjaka ! Sve ovo sto radite svi cjelokupno BIH-i i Bosnjacima je OSMISLJENO i ISPLANIRANO u "SANU" beogradskim genocidnim kapelama smrti i agresije, genocida i etnickkih ciscenja, STO genocidasi srbi i EU-a NISU MOGLI postici oruzjem nad RBIH- i Bosnjacima DANAS nastavljaju od 1996-e raznim apartheidima, diktaturom, diskriminacijom i totalitarizmom nad Bosnjacima i drzavom BIH- !
Bosni i Hercegovini je potreban novi DEMOKRATSKI Ustav na nivou CIJELE drzave BIH-e , ukidanje skandaloznog daytonskog sporazuma ukidanje entiteta, entitetskih granica, entitetskog glasanja koje genocidasima SRBIMA sluze za sve blokade i opstrukcije za demokratsku funkciju jedne demokratske drzave ili vracanje POD HITNO jedinog i legalnog ustava * to je Ustav RBIH-e 1992 koji je garant demokracije po standardu EU-e, jedan Predsjednik, jedan Parlament, jedan Budzet, jedna Policija, jedne Drzavne Institucije, jedna Drzava aaa ne drzava u drzavi manjim entitetom koji je nastao na genocidu 3 00 000 Bosnjackih civila koje su gencidiasi srbi 4 godine ub.ijali * EU-* gledala mirno ! Bosni treba na CELU JEDAN Predsjednik demokrata i patriota * ne TRI MAFIJASA kojima je jedino CILJ UNISTENJA DRZAVE BIH-e i nestanak Bosnjaka ! HOCEMO DEMOKRACIJU i JEDNOG PREDSJEDNIKA DRZAVE , JEDAN PARLAMENT, DRZAVNE INSTITUCIJE , JEDNU POLICIJU i JEDNU DRZAVU !
Proglasiti Dejton za neuspio projekat i vratiti se na postojeći Ustav RBiH!
Evo opet pritiska na Bošnjake, čim vide da se opiru. Jest im politika i političke igre providna. Nisu nama problem Srbi i RS. Problem nam je Evropa, jer očigledno je da su uz njih, čim im dopuštaju da to rade i to sve na duge staze. Lahko bi mi sa Srbima. ... Jedini izlaz je izlazak iz Dejtonskog ustava i muke koju nam uzrokuje.
Slažem se. Osnovni princip demokracije je da svaki glas vrijedi jednako. Molim uvaženog ambasadora da nam kaže da li u SAD-u različite etničke grupe imaju isti udio u odlučivanju (tj. da li kod njih američki Indijanci i Latinoamerikanci imaju isti uticaj na politička zbivanja kao WASP-ovi i ostali bijelci)? Nema mi mržih ljudi od licemjera.
Stvari su prilično jasne, mi Bosanci i Hercegovci smo veliki mazohisti po rodjenju... Volimo da nam se ruši država, ruši nezavisnost, da nam se ruši ekonomija, privreda, budžetska sredstva, obrazovanje, a mi ćemo birati istu vlast ,i iste Tice i Izetbegovice 20 godina. BOSNO MOJA PREĐI NA DRUGOGA!!!
sve je to lijepo receno al kada imate stranke koje povlace vitalne nacionalne interese kada je samo u pitanju njihova politicka funkcija onda se nemoze ni ocekivati nista bolje, uz to raznim opstrukcijama guraju zemlju jos dublje u blato
Moze ga i ovaj šiljiti..................
Konstantnu erozija institucionalnog i ustavnog poretka bez mogućnosti uspostavljanja ikakvog napretka upravo nam je donijela SDA, koja je na vlasti 20 godina, to i ptice na grani znaju! A najveću odgovornost snose oni koji su glasali za njih!!! Narod zna da ništa ne zna!
ostavi Dodiku pasa, i Bosnjo se opametio...