Naftno tržište u BiH
0
Monopol diktira cijene goriva
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duljko i ostali trebaju shvatiti samo jednu jedinu stvar. Na trzistu NEMA DOGOVORA!!!! Ne znam sto se Konkurencijsko vijece pravi ludo... ali zar ljudi ne shvataju da svaki dogovor o cijenama ide na stetu potrosaca??? Zato i jeste zabranjeno. Inace drzava odredjuje cijenu. Isto se odnosi i na hljeb i na naftu i na vodu... Ali eto... de vi malo narode popricajte o reisu, srpstvu... geniTalci moji...
Stvar je u tome ako postoji više kompanija to nije klasični monpol, možemo govorit o kartelu
Ova Amela Kečo ima kompleks više vrijednosti - smatra da su svi ostali glupi i da neće skontati da se iza njenog objašnjenja krije lihvarsko-zelenaška demagogija. Od zakonodavstva se malo toga može očekivati, jer, pobogu, to i jest njihova zarada!
A GDJE SU TE ZALIHE OD 60 DANA KAD POSKUPI NAFTA? mAJKU LI VAM LOPOVSKU!
Pumpadžije pumpa... moj 4 litra ispade mi ebo vam pas mater naftasko lopovsku
Trese se gora, rodit će se ...