Osumnjčena za ratne zločine
0
Moniki Ilić produžen pritvor za dva mjeseca
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je zasluzila treba je osuditi i drzati u pritvoru do konacne odluke, ali ako je moguce NI PO BABI NI PO STRICEVICU-ISTI ARSIN ZA SVE. \"Benjamin Delalić koji je skrivio saobraćajnu nesreću u subotu navečer na sarajevskom tranzitu, u kojoj je povrijeđeno sedam osoba, i u kojoj je teško povrijeđen vozač drugog automobila Zoran Stjepanović, nakon kriminalističke obrade on je jučer pušten na slobodu. Ovo je potvrdila Jasmina Omičević, glasnogovornica Tužilaštva KS. “Kada je završena kriminalističko-tehnička obrada on je pušten na slobodu, jer ne postoji zakonski osnov da bude zadržan u pritvoru. Sve ostalo će biti predmet daljnje istrage do konačke odluke Tužilaštva u ovom slučaju”, rekla je Omičević. Benjamin Delalić je i odranije poznat policiji po oružanim obračunima u Sarajevu. U trenutku udesa, Delalić navodno nije imao vozačku dozvolu i bio je pod utjecajem alkohola i droga. ZBOG OVOGA TREBA UKINUTU SUD I TUZILASTVO NAKARADU OD DRZAVE ZVANA BOSNA I HERCEGOVINA.
\"nad licima nesrpske nacionalnosti\"? Pa koja je to \"nesrpska nacionalnost\"? Na kom se popisu stanovništva može pod rubrikom \"Nacionalnost\" izjasniti da si \"nesrbin\"? \"Nesrpske nacionalnosti\" je skoro 7 milijardi stanovnika, osim nekih desetak miliona Srba, svi ostali, Kinezi, Afganistanci, Kurdi, Tajlanđani, Urugvajci, Rusi, Norvežani, svi, svi, svi su NESRBI. svaka vam čast na nep.i.s.m.e.nosti