Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obicni narod kao narod ,nema sta da izgubi,i onako nema ni nivca ni posla,a pogotovo da vrsi neke transakcije novca van BiH,tu bi osjetili samo vladari i njihov krug, e sada MMF zeli svu kontrolu u BiH,jer ona daje novac da bi nasi vladari raspodjeli sebi taj veliki novac,da osiguraju sebi plate,odmore i sve ostalo,i tu narod nema nista,trece Dodiku nikako ne odgovara kontrola,jer on se u zadnje vrijeme bogati na munjevit nacin i normalno da ne zeli kontrolu.
prvo nek bosnjaci rijese terorizam i teroriste iz svojih redova pa onda idemo na korupciju odnosno opet kod bosnjaka vecinom od donacija do unistavanja privrede federacije
koja legenda :) citas puno bosnjacke komentare, mi sve kazemo kako jest i pljujemo svoje pa se ti ufatio za to. To sto ste vi picke i ne smijete zucnut protiv svojih lopova, to je drugo. Zivite i dalje u svijetu maste gdje je sve ljepota i ne propadaju firme u RS-u, sve je u federaciji...Sanjaj, sanjaj....
Običan svijet je glasao za te političare i običan svijet neće da izađe na proteste protiv tih političara. A šutnja je znak odobravanja. Dakle, mi hoćemo sankcije!!!
Eto dokle nas je dotjerala ova vlast. Iako smo jad i bijeda treba nam još i neke međunarodne sankcije udarit. Dvadeset godina smo mi pod sankcijama od naših domaćih političara nije to za nas ništa novo.
Putuj Evropo, nemoj vise cekati na nas, nama je lijepo, taman kako smo zasluzili...
Odlicna pesma koju bi mnogi odavde trebali da poslusaju, vise puta da bi je razumeli. :)
zbog 5 osoba 4 miliona trpi
nema napretka dok se ne ukine gonocidna tvorevina. evo upravo oni su krivi za nedonosenje i ovog zakona, jer im ne odgovara jacanje ove drzave.
..............nikome nije u interesu da se izglasa a potom i primjeni zakon o sprečavanju pranja novca....................
Zbog čega treba da se kazni država BiH! Treba kazniti političke lidere u BiH a ne običan svijet!
Običan svijet je glasao za te političare i običan svijet neće da izađe na proteste protiv tih političara. A šutnja je znak odobravanja. Dakle, mi hoćemo sankcije!
Nek ogranice sankcije na RS, ko koci nek ispasta...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)