Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valjada ce se covic sad udostojiti i sazvati sjednicu doma naroda ili jos nije svjestan sta nam se moze desiti njegovim opstrukcijama
Tesko,ti nacionalisti i nakon ovoliko godina nisu dosli sebi. Jos uvijek na sve nacine oni izrabljuju ovaj narod, i pokusavaju da naprave svoje zasebne nacionalisticke torove !!
Svjestan je on jako dobro sta se moze desiti njegovim ponasanjem, zato to i radi, jer nije u njegovom interesu... On od kada je krocio na politicku scenu gleda samo svoj interes, ne zanima njega ni drzava ni narodi koji zive tu...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
K'o da je Sejdić-Finci, a ne Zakon o sprečavanju pranja novca! Koji je Čović kriminalac, zbog svog lopovluka cijelu državu u stanju staviti kao taoca svojih egzibicija!
Stvarno ne znam sta je tom Covicu, on bas ciljano radi na stetu nase drzave.
pa briga Čovića i za državu i za sve... briga ga i za svoje Hrvate... njemu je najbitnije da ostvari svoje interese, a njegovi interesi su da i nakon oktobra bude na slobodi, a ne u čeliji, gdj emu je i mjesto, i gdje je i bio osudjen, pa pomilovan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ocigledno su u bh teroristi desnicarske stranke sa hrvatskim predznakom.. Ne zele usvojiti zakon o suzbijanju terorizma.. bas sam iznenadjen.. A nako djeluju gospodski, ko bi reko da suruju s talibanima, al kaidom, ira-om i sl. ... Zanimljivo
Kara lud - zbunjenog.... Čitavu vladajuću sedmorku od glave do pete treba protjerati iz BiH....
Nasa je jedina sreca sto trenutno imamo dobre pregovarace sa stranim zvanicnicima pa uspijevamo dobiti odgode, ali ovo sto Covic radi je stvanro prevsilo svaku mjeru...
Nas je sreca sto imamo dobro ministarstvo vanjskih poslova i ministra,koji je u stanju da u svakom momentu pronade zajednicku rijec sa stranim zvanicnicima. Samo krajnje je vrijeme da se drzava rijesi politicara koji vode jednonacionalnu politiku,prilika za to je oktobar i izbori !!
U oktobru SDP pada kao nikada do sada, nažalost.
Gledaj SDP-ovih poltrončića plaćenika što sami sa sobom vode dijalog, jedan se na drugog nadovezuju, a sjede u istoj sobi. Dobro vi znate da Ćović nije jedini koji je krivac za ovo stanje. Koliko je SDP platio marketinšku kampanju na klixu, sa sve botovima komentatorima! Siguran sam da nisu male pare u pitanju.
eee cekao sam tebe :l nema reko tvojih gluposti.. sad je zanimljivo citati komentare. ti si tu :)
Ako neko ovdje piše gluposti to ste vi bezlični poltrončići. Jadovi od ljudi, prodane duše, fuj, gade mi se takvi ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BiH i gradjani pate evo 20 godina zbog pojedinih politicara kriminalaca poput Covica i njegovih partnera, ali neka pate, neka patimo kada smo glupi i kada poslje 20 godina patnje i dalje vjerujemo ovakvim manipulatorima, neka patimo kada 70 posto gradjana i dalje vjeruju nacionalistima i kriminalcima!
Do nas je!
do nas, dakako
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne moze covic ove hefte......ima nekih drugih obaveza.........javice se on cim zavrsi.......
Nadajme se da ce ovaj rok svi pametno iskoristiti.
Dobro je pa su nam produzili rok pa se sada moze rijesiti problem koji je Covic napravio. Nadam se da nece opet zablokirati sve.
Gledaj SDP-ovih poltrončića plaćenika što sami sa sobom vode dijalog, jedan se na drugog nadovezuju, a sjede u istoj sobi. Dobro vi znate da Ćović nije jedini koji je krivac za ovo stanje. Koliko je SDP platio marketinšku kampanju na klixu, sa sve botovima komentatorima! Siguran sam da nisu male pare u pitanju.
vidim prozivaju bošnje dragana . ahihihi.. udri ih čoviću. samo jako samo desno. dominiraj čaršijanere i sdp-ovce. kmeee kmeee.
PA SAD UDARIO JE I ONE U ORASJU STO TREBAJU POMOC I ONE U ZEPCU ITD?
već smo ih pomogli i dalje ide pomoć za žepce orašje i odzak. više je hrvatska vojska pomogla tim krajevima nego tzv vlada federacije bih.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ni za ovo,kao ni za nerjesavanje presude Sejdic -Finci,nije kriv Covic,nego su krivi "politicari",hahaha. 20 g nas pljackaju nacionalisti,zna se tacno ko,i tu su krivi "politicari",a ne odredjene stranke i ljudi. Nismo mi zasluzili da postojimo.
ma užas,... al moram priznati Čovketu da baš ima muda... čim je mogao ovako nešto da uradi. Da sjednicu zakaže sa šest dana zakašnjenjem. Fakat lik ima muda!
I sto je tuznije,minuse na ovu istinu koju sam napisao,mi lupaju SDAovci,a ne HDZovci,jer i njima odgovara da se u isti kos svrstavaju oni koji jesku krivi sa onima koji to nisu.Z obicnog prosjecnog Bosnjaka(umno ogranicenog),uvijek su krivi "politićari",a nikaada pravi krivac,jedimo ako treba Lagumziji sta izmisliti i slagati na jjega,onda znaju ko je,hahaha.
Ne dozvolite da idemo na crnu listu, jos nam samo tako nesto treba.
Sreća pa stranci imaju razumijevanja za nas, inače bi nas Čović i njemu slični u crno zavili
kuda Iran tu mi i Talibani